Μιχάλης Σμυρνιώτης: «Είμαι πολύ συγκινημένος» (video)

Μιχάλης Σμυρνιώτης: «Είμαι πολύ συγκινημένος» (video)

Μάιος 03, 2015 - 00:01
1 σχόλια

Ο φυσικός ηγέτης του Αρκαδικού

Ο πρόεδρος του Αρκαδικού Μιχάλης Σμυρνιώτης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και την μεγάλη νίκη του ΣΕΦΑ κόντρα στο Ψυχικό που σήμανε και την άνοδο της ομάδας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Α1 εμφανώς συγκινημένος έδωσε συγχαρητήρια στους παίχτες, τους προπονητές και σε όλο το staf του ΣΕΦΑ για  αυτήν την τεράστια επιτυχία αφιερώνοντας τους την άνοδο.

Επίσης ο πρόεδρος του Αρκαδικού έκανε ιδική αναφορά στον πατέρα του και ιδρυτή της ομάδας του Αρκαδικού κ. Τάσο Σμυρνιώτη τόσο για την προσφορά του στην ομάδα όσο εν γένει και για την προσφορά του και στον αθλητισμό της Αρκαδίας.

Αναλυτικά όσα είπε

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένος και θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που έκαναν τα πάντα για να είμαστε αυτή την στιγμή χαρούμενοι και να είναι η ομάδα στην Α1 μετά από 39 χρόνια προσπάθειας. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω και όλους τους ανθρώπους που έχουν συνδράμει σε αυτή την επιτυχία από τον πρώτο χρόνο μέχρι και την τελευταία μέρα.

Είμαι πολύ συγκινημένος και αυτή την στιγμή το μόνο που μπορώ πω είναι ότι η νίκη είναι αφιερωμένη στα παιδιά και σε κανέναν άλλον και θα ήθελα να επισημάνω πως όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του ιδρυτή της ομάδας και πατέρα μου, του Τάσου του Σμυρνιώτη γιατί αν δεν υπήρχε αυτός δεν θα υπήρχε τουλάχιστον ο Αρκαδικός στην Τρίπολη αλλά και ένα μεγάλο μέρος του αθλητισμού.

Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που έχουν βοηθήσει όλα αυτά τα χρόνια τον Αρκαδικό σε όλες τις κατηγορίες που αγωνίστηκε».

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Μιχάλης Σμυρνιώτης: Νιώθω πολύ συγκινημένος


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Πολλα μπραβο σε μια πολυ αγνη και ομαδικη προσπαθεια ολων των συντελεστων αυτης της επιτυχιας που ολα ομως ξεκινησαν απο εσενα Μιχαλη......και ακομα ενα μπραβο για το ηθος που εχεις μεταφερει ολα αυτα τα χρονια σε αυτη την ομαδα.........

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.