Μεταγραφικό ταξίδι για Μποροβήλο και Γαλανακόπουλο

Μεταγραφικό ταξίδι για Μποροβήλο και Γαλανακόπουλο

Μάρτιος 27, 2018 - 20:14
4 σχόλια

Το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει, η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί αλλά ο Αστέρας ως οφείλει σαν οργανωμένη ομάδα φροντίζει για την επόμενη μέρα και δεν εφησυχάζει ποτέ σε όλα τα πεδία.

Ένα από αυτά τα πεδία είναι και το μεταγραφικό με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας δειλά, δειλά να βάζουν μπροστά έτσι ώστε το καλοκαίρι που έρχεται να βρει τους κιτρινομπλέ έτοιμους να κινηθούν για την ποιοτικότερη ακόμα ενίσχυση τους.

Έτσι λοιπόν ο αντιπρόεδρος της κιτρινομπλέ ΠΑΕ  Δημήτρης Μποροβήλος με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας Νίκο Γαλανακόπουλο εκμεταλλεύτηκαν την διακοπή του Ελληνικού πρωταθλήματος άδραξαν την ευκαιρία και βρέθηκαν στο εξωτερικό τσεκάροντας αλλά και παίρνοντας μια πρώτη γεύση πιθανόν μεταγραφικών στόχων της ομάδας.

Η αρχή για την νέα σεζόν όπως είναι γνωστό έχει γίνει με την παραμονή και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Σάββα Παντελίδη με τους ανθρώπους του Αστέρα Τρίπολης να φροντίζουν προορά να είναι όλα έτοιμα όταν έρθει η ώρα του σχεδιασμού της ομάδας για την νέα χρονιά.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

σωστος ο αποπανω,που πανε τα σκοταδια ρε σεις ,αυτοι για καμια τσαρκα ,δε βαζω το μπροστα συνθετο γιατι θα λογοκριθω, καλοι ειναι ,κατα τα αλλα αστο καλυτερα

Καλημέρα... Αν διαβάζετε ρε ..... τα σχόλια στα μεγάλα αθλητικά site θα δείτε ότι ζηλεύουν τον Αστέρα ακόμα και οι μεγάλες ομάδες για τις ανακαλύψεις παικτών που κάνει. Κάποιες χρονιές δεν πέτυχαν οι μεταγραφές αλλά γενικά στα 10 χρόνια πολύ καλά πάμε. Μην γκρινιάζετε, και πάρτε διαρκείας, να χαρούμε λίγο μπάλα όσα χρόνια έχουμε ακόμα ομάδα στην Α' εθνική.

Αφου είναι σκοτάδια πως γίνεται ο Αστέρας να έχει καλή ομάδα όλα τα χρόνια να πουλάει παίκτες να κερδίζει τις μεγάλες ομάδες να ζηλεύουν την οργάνωση του και να μιλάνε γι αυτή ακόμη και οι αντίπαλοι . Μήπως δουλεύουν άλλοι στον Αστέρα αόρατοι και αυτοί είναι σκοτάδια όπως λέτε.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.