To γκολ αλά playstation του «νίντζα» της Κανδήλας (vid)

To γκολ αλά playstation του «νίντζα» της Κανδήλας (vid)

Μάρτιος 27, 2018 - 19:03
0 σχόλια

Ο Παναγιώτης Προκόπος της Κανδήλας με το γκολ «ποίημα» που πέτυχε στην αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης των μπαράζ ανόδου της Β’ Αρκαδίας ήρθε να (ξανά)συστηθεί στο Αρκαδικό ποδοσφαιρικό κοινό.

Τον «νίντζα» όλοι τον γνώριζαν σαν έναν χαρισματικό επιθετικό ωστόσο την εφετινή σεζόν ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια της Κανδήλας σε θέση τερματοφύλακα (και μάλιστα με επιτυχία) για να τον δούμε και πάλι τις τελευταίες αγωνιστικές στην φυσική του θέση αυτή του φουνταριστού.

Κόντρα στον Παγγορτυνιακό το περασμένο βροχερό Σάββατο 24 Μαρτίου στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών η ομάδα του πέτυχε σπουδαία νίκη μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της ανόδου με τον Παναγιώτη Προκόπο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με τα δύο τέρματα που πέτυχε στο τελικό 1-2 υπέρ της Κανδήλας.

Το πρώτο γκολ της Κανδήλας ήρθε μόλις στο 3ο λεπτό με τον «νίντζα» να βάζει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του πετυχαίνοντας ένα θαυμάσιο τέρμα με μια κίνηση που θα ζήλευαν πολλοί ποδοσφαιριστές ακόμα και μεγάλων Εθνικών κατηγοριών.

Η μπάλα απομακρύνεται από την άμυνα της Κανδήλας από τον Καραμπή, ο Παναγιώτης Προκόπος λίγο κάτω από το ημικύκλιο του γηπέδου έχοντας δει στο πλάι τον συμπαίχτη του τον τροφοδοτεί με την μία με ένα τρομερό τακουνάκι που ξαφνιάζει τον αντίπαλο αμυντικό για να συνεχίσει κάθετα την πορεία του προς την αντίπαλη εστία. Ο Γιώργος Ζερβογογιάννης που έγινε αποδέκτης της πάσας με το τακουνάκι την κατάλληλη στιγμή, τον σωστό χρόνο πασάρει ξανά στον «νίντζα» μέσα στην περιοχή πλασάροντας εύστοχα στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Παναγιώτης Προκόπος έκανε συμπαίχτες και προπονητές να τον συγχαρούν αλλά και όσους βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Φιλικών να τον χειροκροτήσουν με το αυθόρμητο «respect» να διατυπώνεται απ’ όλους για το πολύ όμορφο γκολ που πέτυχε.

Η Κανδήλα είναι στο κόλπο της ανόδου όμως κανείς δεν γνωρίζει αν τα καταφέρει. Ακόμα και αν δεν έρθει η άνοδος είναι σίγουρο πως η ομάδα του Γιώργου Προκόπου χαίρεται την κάθε της στιγμή μέσα στο γήπεδο και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων με την μαχητικότητα που δείχνει σε κάθε παιχνίδι και με το «οικογενειακό» κλίμα που έχει καταφέρει να δημιουργήσει στις τάξεις της.

Απολαύστε στο βίντεο την εξαιρετική κίνηση του Παναγιώτη Προκόπου από την οποία προήλθε το πρώτο γκολ της Κανδήλας στην αναμέτρηση.

Αντώνης Χρονάκης

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr Η γκολάρα του Παναγιώτη Προκόπου


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.