Μεταγραφική εβδομάδα για τον αντί - Τόνσο στον Αστέρα

Μεταγραφική εβδομάδα για τον αντί - Τόνσο στον Αστέρα

Ιανουάριος 14, 2019 - 11:03
7 σχόλια

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή αναφορικά με τα μεταγραφικά του Αστέρα Τρίπολης όπου αναζητά παίχτη για να καλύψει το κενό του Μάρτιν Τόνσο στην μεσαία γραμμή μετά την αποχώρηση του για τον Άρη.

Οι κιτρινομπλέ θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για τον αντικαταστάτη του Αργεντινού και ήδη έχουν ξεκινήσει το ψάξιμο έχοντας τσεκάρει εδώ και μερικές ημέρες τους πρώτους τους μεταγραφικούς στόχους βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους.

Ο Αστέρας Τρίπολης ψάχνει σε αγορές που γνωρίζει πολύ καλά όπως είναι αυτές της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας έχοντας πρόθεση να καλύψει με το καλύτερο δυνατό τρόπο του κενό με έναν ποδοσφαιριστή με καλά τεχνικά χαρακτηριστικά που να μπορεί να αγωνιστεί στον ελεύθερο ρόλο πίσω από τον επιθετικό.

Ειδήσεις: 

7 Σχόλια

παιζεις ενα παιχνιδι φωτια με τον παοκ και δινεις αδεια να φυγει ο τονσο ,και τελικα τον δινεις μεταγραφη στον αρη κοιτας μονο τα χρηματα και θες να κονομισεις ε τοτε κυριοι του αστερα καλα να παθετε και ακομα χειρωτερα ,και μονοι σας στις κερκιδες αυτα βλεπει τα τλτ χρονια ο κοσμος και εχει την αντιδραση που εχει

Καλή η κοροϊδία. Να δούμε τι παλτό θα μας κουβαλήσουν και θα λένε ότι έφεραν το Μέσι. Το σανό τελείωσε, το κουτοχορτο επίσης. Να αντισταθμίσουν οι αρμόδιοι τα λόγια με τις πράξεις. Ή θα σταματήσετε να μιλάτε για μεγαλεία και θα πείτε ανοιχτά ότι είμαστε μια ομάδα που έχει στόχο τη μετριότητα ή θα φροντίσετε να ανεβάσετε το επίπεδο που στην τελική και τη δική σας τσέπη θα ευνοήσει

Το ότι εσύ είσαι καναπεδακιας και πασατεμπακιας δεν σημαίνει ότι θα είναι ΟΛΗ η υπόλοιπη πόλη..

Με εγωισμούς δεν γίνεται καμία δουλειά. Υπέγραψαν με τον Τόνσο τέλη Σεπτεμβρίου. Ας είχαν βρει άλλο χαφ να μην κρέμονται από τον Τόνσο. Η ρήτρα που τους έβαλε ήταν σαν να τους έλεγε "τον Ιανουάριο φεύγω", όπως και έφυγε. Το δέχτηκαν γιατί ήταν με την πλάτη στον τοίχο. Ο αντικαταστάτης θα έπρεπε να είχε βρεθεί ήδη. Ο Αστέρας να διώξει τον Τόνσο που θεωρεί τον Αστέρα τόσο μικρό και όχι να φεύγει ο Τόνσο όποτε γουστάρει. Λάθος από την αρχή μέχρι το τέλος ο σχεδιασμός. Να πάρουμε και κανένα εξτρέμ γιατί ο Καλτσάς και ο Τσιλιανίδης κακοποιούν το ποδόσφαιρο και την πληρώνει ο Μανιάς.

Χιόνισε , κρύωσαν και κράτησαν τα ....παλτά για να παίξουν μπάλα ! Βρε και σε άδειο τέρμα, γκολ δεν μπορούν να πετύχουν ! Εναν παίχτη καλό είχανε τον Τόνσο και τον πούλησαν , άντε τώρα και να πουλήσουν και τον Τριανταφυλλόπουλο και μετά να παίζουν μεταξύ τους ...δίτερμα ! Ας μην πάρουν παίχτες και μετά να λένε γιατί δεν πάει ο κόσμος στο γήπεδο !

Καλά μόνο τον Τόνσο σκέπτονται να αντικαταστήσουν ? Τους χασογκόληδες θα τους κρατήσουν για μαγιά ??? Κύριοι της Διοίκησης με πορδές δεν βάφονται αυγά ! Η παίρνετε παίχτες εγνωσμένης αξίας για να πρωταγωνιστεί η ομάδα, ή κάντε καμιά άλλη δουλειά , για να μη στεναχωριόμαστε κιόλας .......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.