Μεταγραφικές «σειρήνες» για Αθανασιάδη από Ελλάδα και εξωτερικό

Μεταγραφικές «σειρήνες» για Αθανασιάδη από Ελλάδα και εξωτερικό

Ιούνιος 18, 2018 - 12:31
1 σχόλια

Ο Γιώργος Αθανασιάδης βρίσκεται μετά την εξαιρετική περυσινή σεζόν που πραγματοποίησε με τον Αστέρα Τρίπολης βρίσκεται στον μεταγραφικό στόχο ομάδων από Ελλάδα και εξωτερικό.

Πιο συγκεκριμένα για τον 25χρονό κίπερ της αρκαδικής ομάδα το ενδιαφέρον του έχει δείξει ο ΠΑΟΚ από την εγχώρια αγορά ενώ έχει τσεκαριστεί και βρίσκεται στο στόχαστρο μίας ομάδας από την Ρωσία αλλά και της Μακάμπι Τελ Αβίβ από το Ισραήλ.

Μάλιστα σύμφωνα με δημοσιεύματα η Μακάμπι Τελ Αβίβ έχει δείξει πιο ζωηρό ενδιαφέρον έχοντας βολιδοσκοπήσει τις προθέσεις του Αστέρα Τρίπολης αναφορικά με το ποσό που αξιώνει για τον ποδοσφαιριστή του.

Οι κιτρινομπλέ έχουν ενισχυθεί στην θέση ''1''  με την απόκτηση του Νίκου Παπαδόπουλου και μένει να δούμε αν υπάρχουν εξελίξεις γύρω από το θέμα του Γιώργου Αθανασιάδη μέσα στο επόμενο διάστημα.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.