Η γιορτή του κερασιού στο Καστρί (pics)

Η γιορτή του κερασιού στο Καστρί (pics)

Ιούνιος 18, 2018 - 11:45
0 σχόλια

Μετά τη γιορτή κάστανου που έγινε το φθινόπωρο, σήμερα έγινε η γιορτή κερασιού στη πλατεία του χωριού μας, ήταν πάλι μια πρωτοβουλία του τουριστικού γραφείου των συμπατριωτών μας αδελφών Χαλούλου. Πέντε λεωφορεία με εκδρομείς από Αθήνα αψηφώντας τα δελτία καιρού της ΕΜΥ για άσχημες καιρικές συνθήκες ήρθαν και γνώρισαν το ωραίο χωριό μας, χάρηκαν τη καταπράσινη φύση, γεύθηκαν τα πλούσια εδέσματα που προσέφερε το γραφείο και γλέντησαν με τους ήχους της ζωντανής μουσικής.

Οι συμπατριώτες μας παραγωγοί διέθεσαν τα παραδοσιακά προϊόντα της περιοχής μας, με το κεράσι κάθε ποικιλίας να έχει τη τιμητική του, μέχρι που η Ε.Μ.Υ δυστυχώς άρχισε να βγαίνει αληθινή, με τις μικρές αρχικά βροχοπτώσεις που έπεφταν να γίνονται στο τέλος πιο δυνατές και έτσι να τελειώσει το γλέντι πρόωρα.

Ευχαριστούμε και πάλι τους αδελφούς Χαλούλου που δώσανε την ευκαιρία σε πολλούς ανθρώπους να επισκεφθούν και να γνωρίσουν το όμορφο Καστρί, το Πήλιο της Πελοποννήσου

από το facebook


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.