Μένει ελεύθερος και αποχωρεί από τον Αστέρα ο Τσουκαλάς

Μένει ελεύθερος και αποχωρεί από τον Αστέρα ο Τσουκαλάς

Ιανουάριος 09, 2018 - 21:03
4 σχόλια

Φήμες για ενδιαφέρον από Τουρκία και Κύπρο και επαφή έκπληξη με ομάδα της Ελλάδας 

Οι δρόμοι του Αστέρα Τρίπολης με τον Σταύρο Τσουκαλά αναμένεται να χωρίσουν με τον 29χρονό κεντρικό χαφ να ετοιμάζεται να αποτελέσει παρελθόν από το ρόστερ της αρκαδικής ομάδας.

Επιθυμία του ποδοσφαιριστή είναι να μείνει ελεύθερος και να συνεχίσει μακριά από την Τρίπολη την καριέρα του με την διοίκηση του Αστέρα Τρίπολης να σέβεται τα «θέλω» του ποδοσφαιριστή και για τον λόγω αυτό να βρίσκεται σε επαφές μαζί του για να βρεθεί η «χρυσή» τομή και να λυθεί η συνεργασία μεταξύ των δυο πλευρών.

Ο Σταύρος Τσουκαλάς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τους κιτρινομπλέ ωστόσο ο ίδιος αναζητά κάτι διαφορετικό στην ποδοσφαιρική του συνέχεια και με δεδομένο πως δεν βρίσκεται στις πρώτες επιλογές του Σάββα Παντελίδη όλα δείχνουν πως θα υπάρξει διαζύγιο μέσα στις επόμενες ημέρες.

Στο μισό της εφετινής σεζόν ο Σταύρος Τσουκαλάς μετράει 11 παιχνίδια με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα της Super League και το Κύπελλο Ελλάδος εκ των οποίων τα 5 έχει ξεκινήσει βασικός στην ενδεκάδα.

Μάλιστα το καλοκαίρι ο Σταύρος Τσουκαλάς είχε φθάσει και πάλι πολύ κοντά στο να αφήσει τον Αστέρα Τρίπολης καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας της Τουρκίας η οποία παρακολουθούσε στενά την περίπτωση του ενώ δεν αποκλείεται οι γείτονες και αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τους για τον Έλληνα μέσο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σταύρος Τσουκαλάς εξετάζει περιπτώσεις και από την Κύπρο με ομάδες που έχουν έρθει σε επαφή μαζί του ενώ υπάρχει και σενάριο που θέλει τον 29χρονό άσο να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με ομάδα που ανήκει στις «μεγάλες» του Ελληνικού ποδοσφαίρου και θέλει να τον κάνει δικό της.

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

21.21 Πσσσσσσσσσ! Έλα ρε θηρίο! Πώς το κατάλαβες; Βουλωμένο γράμμα διαβάζεις! Τόσο βουλωμένο, όσο το μυαλό σου, βλαχάκο!

Θελει ομαδα πρωταθλητισμου για αυτο παει κυρπο χαχαχαχα καλο!ας φυγει ν ηρεμησουν τα αποδυτηρια..να παιρνουν σειρα σιγα σιγα και αλλοι Ελληνες φιλοι του μπαλαδοροι...

ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΕΤΟΙΟΙ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.