Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Μεγάλη η συμμετοχή στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου Αρκαδίας

Οκτώβριος 16, 2022 - 14:15
2 σχόλια

Μεγάλη είναι η συμμετοχή των ιατρών από ολόκληρη την Αρκαδία στις εκλογές του Ιατρικού Συλλόγου, που διεξάγονται την Κυριακή 16 Οκτωβρίου.

Οι κάλπες έχουν ανοίξει από τις 8 το πρωί και θα είναι ανοιχτές μέχρι τις 8 το βράδυ.

Ιατροί από την Τρίπολη, το Άστρος ενώ αναμένεται και ένας σημαντικός αριθμός από την Μεγαλόπολη βρέθηκαν στα γραφεία του συλλόγου στην οδό Φιλελλήνων αρ. 8, για να λάβουν μέρος στην διαδικασία.

Να υπενθυμίσουμε ότι η ψηφοφορία αφορά τρεις κάλπες, καθώς θα υπάρξει ανάδειξη μελών για το Διοικητικό Συμβούλιο, το Πειθαρχικό Συμβούλιο και Εξελεγκτική Επιτροπή.

Οι εκλογές αυτές θα είναι πολύ σημαντικές, αφού από τις προηγούμενες ημέρες είδαμε έναν μεγάλο αριθμό ιατρών να είναι υποψήφιοι και να επιθυμούν να ακουστούν οι φωνές τους στα ζητήματα της υγείας.

Μετά την πανδημία το Εθνικό Σύστημα Υγείας έχει ταλαιπωρηθεί πολύ, σοβαρά προβλήματα εντοπίζονται σε πολλά κέντρα υγείας της περιοχής  οπότε το διοικητικό συμβούλιο που θα προκύψει, θα έχει καίρια ζητήματα να αντιμετωπίσει.

 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.