Με υπογραφή «Κούρμπε»… Αστέρας – Ατρόμητος 1-0

Με υπογραφή «Κούρμπε»… Αστέρας – Ατρόμητος 1-0

Μάιος 31, 2015 - 20:08
0 σχόλια
 

Με «χρυσό» σκόρερ τον Κουρμπέλη στο 65΄ ο Αστέρας πέτυχε την πρώτη του νίκη στα πλέι οφ και ξεπέρασε το εμπόδιο του μαχητικού Ατρομήτου. Πλέον οι Αρκάδες είναι μόνοι δεύτεροι και περιμένουν το αποτέλεσμα από το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ.

Σε ένα μοιρασμένο πρώτο ημίχρονο Αστέρας και Ατρόμητος «κυνήγησαν»  τον γκολ όμως καμία από τις δυο ομάδες δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα. Η ομάδα του Στάικου Βεργέτη έκανε την αρχή με τον Ιγκλέσιας όμως η γυριστή κεφαλιά που έπιασε μετά από εκτέλεση φάουλ του Ρόλες κατέληξε κόρνερ, από το οποίο ο Γκόιαν πήδηξε πιο ψηλά από όλους όμως η κεφαλιά του δεν βρήκε στόχο. Στο 11’ και πάλι με κεφαλιά απείλησε ο Αστέρας όμως ούτε ο Μπαράλες κατάφερε να την στείλει στο τέρμα. Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 20’ ήρθε και η πρώτη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Μαρσελίνιο έπιασε ένα σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής όμως ο Θεοδωρόπουλος ήταν εκεί και έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να ανοίξουν το σκορ στο 22’ όμως ο Σανκαρέ έπεσε με αυτοθυσία και με προβολή πρόλαβε και έκοψε τον Δημούτσο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτο ημιχρόνου ήταν και πάλι για την ομάδα του Ατρομήτου. Στο 44’ όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Μαρσελίνιο, ο Θεοδωρόπουλος έκανε άστοχη έξοδος αλλά ευτυχώς για την ομάδα του Αστέρα πρόλαβε και έδιωξε σε κόρνερ ο Γκόιαν πάνω στην γραμμή. Αυτή ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου ημιχρόνου και έτσι οι δυο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια χωρίς σκορ.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Αστέρας απείλησε για το γκολ όμως ο Μπαράλες δεν πρόλαβε την μπάλα μετά το γύρισμα του Ρόλε. Οι γηπεδούχοι πίεζαν και έδειχναν πως έψαχναν το γκολ. Λίγο έλειψε να το πετύχουν στο 60’ όμως το σουτ του Ρόλε μπλόκαρε ο Γκορμπούνοφ. Το πολυπόθητο γκολ ήρθε στο 65’ με τον Κουρμπέλη ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Γκορμπούνοφ μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Νίκο. Στο 81’ ο Αστέρας λίγο έλειψε να κλειδώσει την νίκη όμως ο Μπαράλες έπιασε την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Νίκο, η μπάλα δεν είχε πορεία προς το τέρμα και ο Γκόιαν προσπάθησε να μπει στην φάση όμως για πολύ λίγο δεν κατάφερε να βρει την μπάλα και να την στείλει στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος προσπάθησε να πιέσει και έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ναπολεόνι όμως η κεφαλιά που έκανε από την μικρή περιοχή δεν βρήκε στόχο. Το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος και ο Αστέρας πήρε τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς για την προσπάθεια που κάνει να τερματίσει στην 2η θέση των πλέι οφ.

Γκολ: 66' Κουρμπέλης

Γήπεδο: «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»

Διαιτητές: Τριτσώνης

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι (71' λ.τ. Ζησόπουλος), Γκοϊάν, Σανκαρέ, Παντελιάδης, Κουρμπέλης (77' λ.τ. Αλόκο), Ιγκλέσιας, Ρόλε (63' Μούκαμ), Νίκο, Γιαννιώτας, Μπαράλες.

Ατρόμητος (Νίκος Νιόπλιας): Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Νάστος, Κατσουράνης, Δημούτσος, Αγκουαζί (69' Ναπολεόνι), Καραμάνος (77' Παπάζογλου), Ούμπιντες (72' Μπρίτο), Μαρσελίνιο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.