Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καστάνιτσα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καστάνιτσα

Αύγουστος 14, 2016 - 19:02
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11/8/16 το 2ο Τουρνουά ποδοσφαίρου στην Καστάνιτσα. Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και προσπάθησαν για το καλύτερο, μετά από ανταγωνιστικά παιχνίδια. Νικήτρια ομάδα αναδείχτηκε για τις ηλικίες ( 8-14) η ομάδα της Σίταινας , ενώ νικήτρια ομάδα για τις ηλικίες ( 15- 20) ήταν η ομάδα του Άγιου Πέτρου.Νικητές όμως ήταν ΟΛΑ τα παιδιά  ΟΛΩΝ των χωριών που κρατάνε ζωντανά τα χωριά  (σε αυτές τις δύσκολες στιγμές) ,και περιμένουν να ανταμώσουν ξανά σαν μια μεγάλη παρέα , για να παίξουν πάλι του χρόνου το καλοκαίρι.
Μεγάλη απούσα ήταν η ομάδα των εφήβων του Αγιάννη , λόγω του τραγικού συμβάντος του θανάτου του Γ. ΜΠΑΡΛΑ. Πριν από όλα τα παιχνίδια κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή  , ενώ το κύπελλο συμμετοχής για την ομάδα εφήβων του Αγιάννη θα δoθεί στην οικογένεια του Γ. Μπάρλα.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους εθελοντές που εργάστηκαν και φέτος για να γίνει αυτό το Τουρνουά ,καθώς επίσης και τον Ιατρό κ. Αρβανίτη Παναγιώτη για την παρουσία του για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Τουρνουά.
Ακολουθούν αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα:
ΗΛΙΚΙΕΣ  8 -14

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ:
KΑΣΤΑΝΙΤΣΑ  – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ  1 -1  ( 0 -2 ΣΤΑ ΠΕΝΑΛΤΥ)
ΣΙΤΑΙΝΑ  – ΑΓΙΑΝΝΗΣ       2 – 0
ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ : ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ  – ΑΓΙΑΝΝΗΣ  1  – 3
ΤΕΛΙΚΟΣ :  ΣΙΤΑΙΝΑ  – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ  3 – 0

ΗΛΙΚΙΕΣ  15 – 20
ΣΙΤΑΙΝΑ  – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ   3 – 4
ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ  – ΑΓ. ΠΕΤΡΟΣ  2 – 4
ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ  – ΣΙΤΑΙΝΑ  2 – 3
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ : ΑΓ.ΠΕΤΡΟΣ :4    ΣΙΤΑΙΝΑ    :2     ΚΑΣΤΑΝΙΤΣΑ :  0

(ΠΗΓΗ: astrosnews.gr)


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.