Φιλική νίκη της Δόξας στο Λεωνίδιο (pics)

Φιλική νίκη της Δόξας στο Λεωνίδιο (pics)

Αύγουστος 14, 2016 - 18:00
0 σχόλια

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε χτες το Λεωνίδιο απέναντι στην περυσινή πρωταθλήτρια Δόξα Μεγαλόπολης που θα αγωνίζεται πλέον στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι εμφανώς ανέτοιμοι και "σφιγμένοι" αφού η προετοιμασία τους ξεκίνησε την περασμένη Δευτέρα, ηττήθηκε με σκορ 0-4, χάρη σε τέρματα που σημείωσαν οι Παναγιωτίδης, Ν. Λυμπερόπουλος στο πρώτο μέρος και Ασημακόπουλος, Πέπα Γκεντιάν στο δεύτερο.  

Ο νέος τεχνικός του Λεωνιδίου Γιάννης Νενεκούμης, χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στην διάθεση του προκειμένου να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα και σίγουρα η ομάδα θα εμφανιστεί πιο έτοιμη στο επόμενο φιλικό που θα δώσει στο Γύθειο στις 21 Αυγούστου με αντίπαλο τον τοπικό Ολυμπιακό.

Οι φιλοξενούμενοι, που εντυπωσιάστηκαν από την άριστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, ευχαρίστησαν την διοίκηση του Λεωνιδίου για την άψογη φιλοξενία.

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.