Με αισιοδοξία νίκης η πολιτική μουσική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη (pics,vid)

Με αισιοδοξία νίκης η πολιτική μουσική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στην Τρίπολη (pics,vid)

Ιούλιος 05, 2019 - 10:25
20 σχόλια

Μετά μουσικής συζήτησαν τις τελευταίες εξελίξεις πριν από τις εκλογές τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας την Πέμπτη 4 Ιουλίου.

Η Οργανωτική Επιτροπή προεκλογικού αγώνα Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας διοργάνωσε και πραγματοποίησε εκδήλωση στο πλαίσιο των βουλευτικών εκλογών συνοδευόμενη με μουσικό πρόγραμμα. Οι υποψήφιοι βουλευτές του νομού μας βρέθηκαν στο προεκλογικό κέντρο και μίλησαν με τον κόσμο που παρακολουθούσε το πρόγραμμα.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο γενικός γραμματέας Τ. Παπαζαχαρίας αφού ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την παρουσία τους, ανέφερε ότι η οργανωτική επιτροπή έκανε ένα πολύ ωραίο αγωνιστικό ταξίδι που τους δίνει το δικαίωμα να αισιοδοξούν ότι την Κυριακή θα πάνε πολύ καλά.

Όλα τα στοιχεία μάς λένε ότι το αποτελέσματα της Κυριακής θα είναι πολύ διαφορετικό και θα δικαιώσει την κυβέρνησή μας

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πολιτική μουσική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ


20 Σχόλια

Παλμός , ενθουσιασμός , νιάτα , όλοι εκεί να γιορτάσουν την επιτυχή πολιτική του Συριζα . Την επιβράβευση θα την πάρουν την Κυριακή το βράδυ. Με το ίδιο χαμόγελο θα υποδεχθούν τα απολέσματα. Θεέ μου τι χαρά σε αυτές τις φωτογραφίες , τι ελπίδα . Σίγουρη η ανατροπή .

Εσύ ψήφισε κουλη γτ μαλλον σου τρεχουν απο τα μπατζακια κι ασε εμας να είμαστε 20 ατομα

Του ανθρώπου που έγραψε την αλήθεια λέμε ότι "του τρέχουν από τα μπατζάκια"... Το ότι σε αυτή τη δηθενιά-την κακόγουστη κιόλας - ήταν μαζεμένοι όλοι οι βολεψάκηδες - συνδικαλιστές - "επαναστάτες" του γλυκού νερού... Αυτό δεν πείραξε

Λεφτά μοίρασαν, υποσχέσεις μοίρασαν, σουβλάκια μοίρασαν αλλά τα πράγματα είναι ακόμα χλωμά.

Σάμπως ξέρετε να κάνετε εκδηλώσεις? Βάλτε κλαρίνα να κατέβει μέχρι και ο Κολοκοτρώνης να σύρει το χορό !!!!!!!!

Ναι Nikos μας, έχεις δίκιο παιδί μου. Εδώ στην Τρίπολη φταίει η φασιστο-νοοτροπία μας, ενώ στην υπόλοιπη δημοκρατική Ελλάδα θα σαρώσετε καμάρι μου, πάνω από 60% και βάλε θα πάρετε. Όσο για τον Άδωνη που μας αξίζει, έχεις δίκιο, είναι αλήθεια πως εγώ δεν τον γουστάρω. Προτιμώ την Παπακώστα την Κατερινάρα, και την Ελενάρα την Κουντουρά, άντε και τον Τέρενς έστω ή την Λούκα την Κατσέλη, όπως και να το κάνουμε είναι πιο λαϊκοί και μοντέρνοι αυτοί από τον Άδωνη... αλλά ας όψεται η άτιμη η κενωνία, προλάβατε και πήρατε όλα τα αστέρια εσείς, καμάρι μου, και από τότε ζηλεύω και σκάω από το κακό μου

Το να γυρίζεις τη πλάτη στον Τσίπρα είναι κατανοητό. Αλλά το να θεωρείς τον Κούλη ως την εναλλακτική λύση είναι θέμα ψυχιατρικής.

18:51 θα ήθελες αγαπητέ/ή να μας προτείνεις λοιπόν τη σωστή «εναλλακτική»; Ποια είναι η εναλλακτική κατά τη γνώμη σου;

Σήμερα η πλειοψηφία, υπνωτισμένη, στρέφεται στον ανίκανο γόνο της πιο διεφθαρμένης πολιτικής οικογένειας ενώ ξέρει ότι είναι ανίκανος και διεφθαρμένος και κάποιος ζητάει εναλλακτικές. Μην ψάχνεις για εναλλακτική στην πολιτική, ψάξτην στην οικονομία. Βαρουφάκης.

@ 20:06 Οταν τα ίδια πάνω κάτω πρόβατα ψήφιζαν Βαρουφάκη για να μην πληρώνουν ΕΝΦΙΑ ήταν ώριμοι, νοήμονες πολίτες! Ουστ ρε γίδια που μηρυκάζετε το δημόσιο χρήμα

Καταθλιπτική ατμόσφαιρα... Υπνωτισμένοι όλοι, γνωρίζοντας τη τελευταία πράξη του "Αριστερού ξεβρακώματος"

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.