Μάρτιν Ρόλε: «Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Μάρτιν Ρόλε: «Δεν μας επέτρεψαν να παίξουμε με τον Ολυμπιακό»

Ιούνιος 30, 2015 - 11:17
0 σχόλια

Ο πρώην άσος του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην Αργεντίνικη έκδοση του Goal.com για το πέρασμα του από την Ευρώπη και τον Αστέρα Τρίπολης αλλά και για την αρνητική εικόνα που του έκανε η διαιτησία στην Ελλάδα κάνοντας ειδική αναφορά στον περσινό αγώνα με τον Ολυμπιακό στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης''.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Αργεντινός μέσος ο διαιτητής ουσιαστικά δεν τους άφησε να παίξουν υποδεικνύοντας πολλά οφσάιντ στον ενλόγο αγώνα ενώ πάντα ευνοείτε στην Ελλάδα η δυνατή ομάδα χωρίς ωστόσο να το χρειάζεται.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρτιν Ρόλε

«Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Για την πρώτη μου χρονιά στην Ευρώπη, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν όλα πολύ καλά. Ήταν η καλύτερη σεζόν στην ιστορία του συλλόγου, καθώς προκρίθηκε στους ομίλους του Europa League, έκανε εξαιρετική σεζόν και τέλειωσε με ρεκόρ βαθμών το πρωτάθλημα. Παράλληλα, μπήκαμε στα play off και περάσαμε πάλι στους ομίλους του Europa League, άρα το πλάνο μας πήγε τέλεια. Προσωπικά, έπαιξα πολύ, 42 συμμετοχές, αν και είχα μια ατυχία όταν έσπασα το σαγόνι μου τον Νοέμβριο. Αλλά ήταν μια θετική χρονιά. Μοίρασα πολλές ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, 14 ή 15, άρα είμαι ευχαριστημένος».

«Είχα την τύχη να βρω μια ομάδα που έψαχνε έναν παίκτη οργανωτή. Παίζαμε με αρκετούς παίκτες μπροστά και μπορούσα να είμαι ελεύθερος. Μου άρεσε αυτός ο ρόλος, να παίζω πιο ελεύθερα. Είχα επίσης την τύχη να έχω πολλούς Αργεντινούς συμπαίκτες που με βοηθούσαν. Ο Χερόνιμο Μπαράλες μου επέτρεψε να το καταλάβω».

«Η διαιτησία ήταν πολύ άσχημη. Σε ένα παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μας υπέδειξαν 15 ή 20 οφσάιντ, χωρίς λόγο. Αν δείτε το παιχνίδι, θα αντιληφθείτε πως ο διαιτητής δεν μας άφηνε να παίξουμε. Αυτό είναι ένα αρνητικό που δεν μου άρεσε στο πρωτάθλημα. Πάντα η πιο δυνατή ομάδα ευνοείται πολύ, χωρίς να το χρειάζονται. Ως το πιο θετικό βρίσκω ότι είναι πως οι ομάδες προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο και είναι πιο ωραία από την Αργεντινή, καθώς στη δική μας χώρα παίζουν πιο αμυντικά. Εδώ η μπάλα δεν σταματά να παίζεται και εμείς το εκμεταλλευτήκαμε και πετύχαμε πολλά γκολ».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.