Απίστευτη εστία μόλυνσης σε παιδική χαρά στην Τρίπολη (photos)

Απίστευτη εστία μόλυνσης σε παιδική χαρά στην Τρίπολη (photos)

Ιούνιος 30, 2015 - 11:42
1 σχόλια

Όταν στο μυαλό μας έχουμε την εικόνα μιας παιδικής χαράς, σκεφτόμαστε έναν όμορφο πολύχρωμο χώρο με πολλά παιχνίδια, γέλια και φωνές και πολλά-πολλά ασφαλή πιτσιρίκια να παίζουν ανέμελα.

Ποτέ,όμως, δεν πάει το μυαλό μας σε μπάζα και σκουπίδια τα οποία σαφώς και θέτουν σε κίνδυνο την ακεραιότητα των παιδιών τα οποία υποτίθεται ότι πρέπει να χαίρονται το παιχνίδι στις παιδικές χαρές.

Η παραπάνω εικόνα είναι από παιδική χαρά στην Τρίπολη και συγκεκριμένα από την  παιδική χαρά όπου βρίσκεται το τρενάκι λίγα μέτρα από την πλατεία Άρεως. Από όταν τελείωσαν τα σχολεία, δεκάδες μικρά παιδία με τησυνοδεία των γονέων τους ή ακόμα και μόνα τους επισκέπτονται τον χώρο αυτόν για να παίξουν με τους φίλους τους.

Το γνωστό σε όλους μας τρενάκι είναι γεμάτο από πέτρες και κάθε λογής άλλα υλικά, σίδερα, χαλασμένα ντουλάπια, πλαστικά μπουκάλια, ρούχα και στρώματα τα οποία μαρτυρούν την ανθρώπινη παρουσία μέσα σε αυτό.

Το περίεργο είναι πως οι γονείς δεν έχουν κάνει παράπονα για το εν λόγω θέαμα και επίσης πως τα συνεργία του δήμου τα οποία βρίσκονται τακτικά στην περιοχή του πάρκου για να καθαρίσουν την περιοχή και να κόψουν τα χορτάρια δεν έχουν λάβει την εντολή από τις αρμόδιες υπηρεσίες να απομακρύνουν τα επικίνδυνα αυτά υλικά.

Πιστεύω ότι υπάρχει μια γενικότερη αδιαφορία, ένα «δεν βαριέσαι» από πλευράς υπευθύνων, κυρίως. Στο κάτω-κάτω, δεν είναι δυνατόν οι υπεύθυνοι να περιμένουν πάντοτε τη διαμαρτυρία των πολιτών, προκειμένου να αναλάβουν δράση. Κυρίως όταν πρόκειται για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, των μόνων που είναι άμοιρα ευθυνών.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΜΠΟΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ. ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.