Μαντάς: Οι προσπάθειες για τη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου γίνονται αποδεκτές

Μαντάς: Οι προσπάθειες για τη διαχείριση απορριμμάτων του Δήμου γίνονται αποδεκτές

Φεβρουάριος 05, 2015 - 21:00
2 σχόλια

Μετά την επιχορήγηση του Υπουργού Εσωτερικών στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας με το ποσό των 700.000,00 ευρώ αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων, ο δήμαρχος Παναγιώτης Μαντάς αναφέρει:

Με τη συγκεκριμένη απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, μαζί με δεκαπέντε ακόμα Δήμους σε όλη την Ελλάδα, επιχορηγείται με το ποσό των 700.000,00 ευρώ αποκλειστικά για τη χρηματοδότηση υποδομών προσωρινής διαχείρισης αστικών στερεών αποβλήτων.

Είναι πλέον ξεκάθαρο, ότι οι προσπάθειες μας για τη διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου μας, γίνονται αποδεκτές και εγκρίνονται από όλους.

Ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, πρωτοπορώντας σε όλη την Πελοπόννησο, είχε ήδη εντάξει την κατασκευή αυτών των υποδομών στο Τεχνικό του Πρόγραμμα με δική του χρηματοδότηση.

Αυτή η εξέλιξη, διευκολύνει πολύ την εκτέλεση του προϋπολογισμού του έτους 2015 και είναι η ολοκλήρωση της προσπάθειας που είχαμε ξεκινήσει τον Οκτώβριο του 2014 με συναντήσεις και συζητήσεις με τη Γενική Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ, Εκπροσώπους της ΚΕΔΕ και στελέχη του Υπουργείου Οικονομικών.

Ευχαριστούμε όλους όσους συντέλεσαν σε αυτήν την εξέλιξη (Υπουργείο Εσωτερικών, Υπουργείο Οικονομικών, ΥΠΕΚΑ).

Ο Δήμαρχος

Μαντάς Παναγιώτης

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Kαλό είναι να πανηγυρίσετε όταν θα ολοκληρώσετε το έργο. Ξέρετε πόσα εμπόδια έχετε μπροστά σας? Και πρώτα απ' όλα την Περιφέρεια που μόλις τα ετοιμάσετε όλα θα σας σταματήσει, όπως έχει σταματήσει και όλους τους άλλους δήμους της Πελοποννήσου.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.