Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια - Στις φυλακές Τρίπολης ο δράστης

Μάνη: Ιερέας κακοποιούσε σεξουαλικά 9χρονη για τρία χρόνια - Στις φυλακές Τρίπολης ο δράστης

Οκτώβριος 26, 2019 - 09:54
7 σχόλια

Ιερέας 57 ετών κατηγορείται με το κακούργημα της παιδεραστίας. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις, ο ιερέας είναι χήρος και πατέρας τεσσάρων παιδιών και κακοποιούσε σεξουαλικά την κόρη της βουλγαρικής καταγωγής συμβίας του από την ηλικία των εννέα ετών και για τρία χρόνια.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 57χρονος ιερέας φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά το 12 ετών, σήμερα, κοριτσάκι από την ηλικία των εννέα, μέχρι και τη στιγμή της σύλληψής του.

Μάλιστα, αναφορές για τη δράση του κάνουν λόγο για έναν αλκοολικό άνδρα, ο οποίος χτυπούσε βάναυσα την ανήλικη, όταν αυτή αντιδρούσε. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Λακωνικού Τύπου», το ανήλικο κορίτσι, μην αντέχοντας άλλο την κακοποίηση, απευθύνθηκε στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο κίνησε όλες τις διαδικασίες που οδήγησαν στην έκδοση εντάλματος σύλληψης σε βάρος του ιερέα.

Η σύλληψη του κατηγορούμενου ήρθε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ενώ ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στις φυλακές Τρίπολης, όπου θα παραμείνει προφυλακισμένος μέχρι τη δίκη του.


7 Σχόλια

Στην ανατολική Μάνη. Εκεί γίνονται πολλά. Κρίμα. Θέλω να δω να τιμωρούνται, ειτε είναι παπάδες, είτε είναι κοινή θνητοί, είτε είναι άτομα εξουσίας . ΚΑΙ τα παιδιά να προστατευονται από εμάς τους ενήλικες.

Εδώ δεν είναι Γκουαντάναμο φίλε μου. Εδώ είναι Ελλάδα. Σε λίγο καιρό θα είναι έξω, θα εκτίσει την ποινή του σε .... κοινωφελή εργασία, σε κανά Δήμο της Χώρας !!! Γι αυτό μας πήρε ο Διάβολος.

Θα κάτσει πάνω από τρία χρόνια ? Ας απαντήσει καποιος νομικός. Το ερώτημα δεν είναι προβοκατόρικο αλλά ειλικρινές

@19:36 σύμφωνα με το αρ. 339 παρ. 1 περ. α το εύρος της ποινής είναι 5 έως 15 χρόνια. Δεν νομίζω ότι τα φάει το ελάχιστο. Αναστολή πλέον δίνεται μόνο μέχρι τα 3 χρόνια. Οπότε ως έχει αναστολή δεν παίρνει. Αν του αναγνωριστεί ελαφρυντικό (πολύ πιθανό) τότε τα όρια ποινής πάνε από 1 έτος έως 8 έτη. Οπότε αν με το ελαφρυντικό του δώσουν μέχρι 3 έτη (χλωμό το βρίσκω) τότε αναστέλλεται η ποινή. Αυτό ισχύει για τις πράξεις που τέλεσε μέχρι 1/7/19. Για τις πριν από 1/7/19 ισχύουν οι ευνοϊκότερες ρυθμίσεις περί αναστολής του προηγ. Κώδικα. Μέχρι τα 5 έτη φυλάκιση (όχι κάθειρξη) η ποινή αναστέλλεται.

@19:36 (συνέχει από το προηγούμενο). Τα ανωτέρω που έγραψα ισχύουν για την μια πράξη. Αλλά αυτός φαίνεται να έκανε περισσότερες. Οπότε η ποινή του θα είναι υψηλή. Εκτός βέβαια αν δεν ισχύει το ιστορικό του άρθρου και αποδειχθεί κάτι λιγότερο στο Δικαστήριο. Για παράδειγμα έχει συμβεί να αποκαλυφθεί ότι η μητέρα είχε βάλει το παιδί της να λέει ψέμματα ότι το κακοποιούσε ο πατριός του γιατί δεν τον άντεχε πλέον τον πατριό-σύζυγο της η μητέρα-σύζυγος και ήθελε να τον ξεφορτωθεί. Δυστυχώς συμβαίνουν και αυτά. Τέλος θα έπρεπε να τον κατηγορούν για κατάχρηση ανηλίκου(αρ.342) με ελαχ.ποινή τα 10 έτη.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.