Μαγεία από ψηλά: Φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Τρίπολης με drone

Μαγεία από ψηλά: Φωτογραφίες της χριστουγεννιάτικης Τρίπολης με drone

Δεκέμβριος 09, 2016 - 12:08
5 σχόλια

Ανεπανάληπτες μπορούν να χαρακτηριστούν οι φωτογραφίες του κ. Γιώργου Συμπόνη οι οποίες δείχνουν την πανοραμική άποψη από την πλατεία Πετρινού των ώρα της φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Τρίπολη.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες τις οποίες έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης, τα πυροτεχνήματα και τα λαμπιόνια κλέβουν την παράσταση. Μονό ένα drone που πετούσε πάνω από την πλατεία θα μπορούσε να απαθανατίσει αυτές τις στιγμές σε φωτογραφίες. 
 


5 Σχόλια

ΜΑΛΙΣΤΑ ! ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ, Ο, ΚΑΠΟΙΟΣ κ. ΒΡΕΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΑΣΤΕΡΑΚΙΑ.!!!!!!!!!! ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΟΙΚΗΤΑΙ.

για λαμπιονια στη τριπολη και σπαταλες εχουν ΓΙΑ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ!!!!!!!!

Όλα ήταν καταπληκτικά!!! Τωρα για τους γνωστούς αγνώστους που είναι μίζεροι τι να κάνουμε; Λίγοι ειναι αυτοί και μόνοι τους έχουν μείνει να γράφουν ανώνυμα τις μ@@@@@@ τους!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.