Λυκουρέντζος: Χρειαζόμαστε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να μας δίνει κουράγιο

Λυκουρέντζος: Χρειαζόμαστε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να μας δίνει κουράγιο

Απρίλιος 17, 2012 - 21:43
26 σχόλια

Ύστερα από την ανακοίνωση των υποψηφίων της Νέας Δημοκρατίας  ο Γ.Γ. του κόμματος Ανδρέας Λυκουρέντζος προέβη στην εξής δήλωση μέσω  σελίδας κοινωνικής δικτύωσης:

Σας καλώ όλους και όλες να μας στηρίξετε στον δύσκολο αγώνα μας αυτές τις 3 εβδομάδες,χρειαζόμαστε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να μας δίνει κουράγιο δύναμη και ελπίδα για να συνεχίσουμε και το βράδυ των εκλογών να γιορτάσουμε όλοι μαζί την ΝΙΚΗ με ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΌ τον ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ και την ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ!

Σας καλώ όλους να σκεφτείτε την επόμενη μέρα και το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. η ψήφος ΌΛΩΝ ΜΑΣ έχει ΔΥΝΑΜΗ και ΑΞΙΑ!

Ζητώ την ψήφο του Αρκαδικού λαού και δεν καταφεύγω στις εύκολες και σίγουρες λύσεις. Είμαι βέβαιος ότι θα εκτιμηθεί από τους Αρκάδες καθώς έχω ταυτίσει τη πολιτική μου διαδρομή με την Αρκαδία και τον Αρκαδικό λαό. Το γεγονός ότι ένας Αρκάς πολιτικός βρίσκεται στην ηγετική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί ξεχωριστή τιμή όχι μόνο για το πρόσωπο μου αλλά και για όλη την Αρκαδία. Στο πρόσωπο μου τιμάται ο Αρκαδικός λαός.

Ειδήσεις: 

26 Σχόλια

Ίδια λόγια, ίδια μυαλά, ίδιες αντιλήψεις, καληνύχτα :(

ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΣΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ...ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΑΛΕΙΨΟΥΜΕ

Ανδρέα είμαστε πολλοί και είμαστε μαζί σου!

Μόνη ελπίδα για τη ΝΔ και την Ελλάδα η επιστροφή Καραμανλή. Ο Ανδρέας το ξέρει καλύτερα από όλους αυτό.

Είναι πολύ σημαντικό για την Αρκαδία να εκπροσωπείται σε κορυφαίο επίπεδο! Είμαστε μαζί σου γιατί δεν μας κορόιδεψες ποτέ!

εχει πεσει πολυ γελιο σημερα! να δω ποσες γελοιοτητες θα ακουσουμε ως τις εκλογες...καημενη ελλαδα τι τραβας

Αντρέα αν υποψιαστώ ότι θα σε κοντύνει ο νεοσσός θα πεθάνω... Και ευτυχώς που του τράβηξε το αυτί ο Πασοκος ο δάσκαλος γιατί είχε πάρει φόρα με απρόβλεπτες συνέπειες....Να τον κάνεις εικόνισμα

Καλα για πολίτες με μνήμη χρυσοψαρου μας περνάει . Δεν ντρέπεται καθόλου. Την τροπολογία για τα χρεει των δυο μεγάλων κομμάτων που πήγε να περάσει στη βουλή "νυχτα" μαζί με το κατα τα αλλά "πολιτικό του αντίπαλο " Καχριμακη δεν την σκέφτηκε την στιγμή που όλοι οι έλληνες πεινάνε. Αίσχος και ζητάει και την ψήφο μας.

Πολλοί fans του Λυκουρέτζου βλέπω σκάσανε μύτη. Ρε μήπως τελικά κάθε λαός έχει την ηγεσία που του αξίζει και δικαίως τα τραβάμε αυτά που τραβάμε ;;;

Η πολιτική έχει ανάγκη από ηθικούς και έντιμους ανθρώπους με όραμα για μια νέα Ελλάδα. Ένας από αυτούς είναι ο Ανδρέας Λυκουρέντζος

Οτι και να λετε ο Ανδρεας ειναι γιγαντας στην πολιτικη σκηνη!!!Ολοι μαζι να τον στηριξουμε γιατι ψηφιζοντας το ΜΝΗΜΟΝΙΟ βοηθησε πολλους Αρκαδες να μειωσουν τον μισθο τους, την συνταξη τους, και να αφησει πολλους νεους απ αυτους που κερνουσε στα προηγουμενα πολιτικα παρτυ του ΑΝΕΡΓΟΥΣ!Και παλι ΜΠΡΑΒΟ στον Αντρεα ειμαστε ολοι μαζι σου ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΕΡΙΑ!!!!

χαχαχαχα!!! τα λεμε την επομενη των εκλογων με ολους εδω μεσα γατακια! αλλα εσες που ειρωνευεστε να βαλετε κ ενα ονοματεπωνυμο... οχι για κανενα αλλο λογο αλλα για να ξερει ο Αντρεας ποιοι απο εσας θα τρεχετε μετα να του σφιξετε το χερι και να του ζητησετε ρουσφετια!!!

Ο Λυκουρέντζος έχει την στήριξη της Αρκαδίας γιατί είναι από τους πολιτικούς που έχει τιμήσει τον τόπο του και θα συνεχίσει να τον τιμά. Ανδρέα γερά εδώ είμαστε εμείς!

"Λυκουρέντζος: Χρειαζόμαστε τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας να μας δίνει κουράγιο.." συμπληρωνω: ".... και μια πετσετα ρε παιδια να μας σκουπιζετε τον ιδρωτα απο το μετωπο!!" Ξερετε ποσο κοπο θα καταβαλουν τα αγορια μας για να διαβασουν το μνημονιο 3 πριν ψηφισουν "ΝΑΙ σε ολα" ??? Υπερπροσπαθεια, σκληρη μελετη, κοπος, στερησεις, θυσιες, εξαντλητικοι ρυθμοι!!! και ολα αυτα ( σεμνα και ταπεινα ) για την Ελλαδα ρε γαμωτο... Σωτηρεεεες μας!!! Δεν πειραζει... Θα μας βαλουν και σως για να γλυστραει!

Κυρ-Ανδρέα, εσύ τα μνημόνια τα διάβασες ή πήγες κι εσύ αδιάβαστος στη βουλή να το υπογράψεις σαν τον άλλον τον υπουργό? Και κάτι ακόμα. Την προεκλογική σου ομιλία, θα την κάνεις σε ανοιχτό χώρο ή στο "έπαυλις" με προσκλήσεις?

Η επιλογή του Λυκουρέντζου να κατέβει υποψήφιος και όχι να καταφύγει στην εύκολη λύση του Επικρατείας δείχνει το ήθος και το θάρρος του για αυτό και η νίκη του θα είναι καθαρή και αδιαμφισβήτητη.

Και ο κόσμος της ΝΔ χρειάζεται ανθρώπους σαν και εσένα με ήθος, τιμιότητα πάντα πιστός στις αξίες τις παράταξης.

Ανδρέα ένα εκατομύριο νεοδημοκράτες δεν πήγαμε να ψηφίσουμε το 2009 και επιτρέψαμε στον ΓΑΠ να καταστρέψει τη χώρα. Το λάθος δεν διορθώνεται με ένα ακόμη λάθος. Ψηφίζουμε όλοι, ψηφίζουμε ΝΔ, ψηφίζουμε αυτοδυναμία. Η χώρα χρειάζεται σωτηρία, χρειάζεται κυβέρνηση δεν υπάρχουν περιθώρια για πειραματισμούς. Συνέχισε τον αγώνα, είμαστε δίπλα σου!

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Τώρα είναι η κρίσιμη ώρα για σωστές αποφάσεις, ο δρόμος για την επιτυχία είναι ένας ... Ανδρέα είμαστε μαζί σου.

Ο κόσμος της Νέας Δημοκρατίας το έκανε το λάθος το 2009 και το πλήρωσε όλη η Ελλάδα αφήνοντας τον ΓΑΠ και την παρέα του να μας βάλουν στο ΔΝΤ. Αυτή τη φορά η συμμετοχή θα είναι μαζική και η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ θα εκπλήξει πολλούς.

Ανδρέα Πόσο κουράγιο να σου δωσουμε?Δεν χρειάζεσαι άλλο, γιατί απλά ο καλύτερος θα ανταμοιφθεί και αυτός θα είσαι εσύ!!