Live: Ατρόμητος - Αστέρας

Live: Ατρόμητος - Αστέρας

Οκτώβριος 14, 2017 - 18:14
4 σχόλια

Φίλες και φίλοι του αθλητισμού μείνετε συντονισμένοι στο live του ArcadiaPortal.gr και παρακολουθήστε την εξέλιξη της αναμέτρησης για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Αστέρα Τρίπολης.

(Τελικό αποτέλεσμα) Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Τέλος γώνα.

63' Κόκκινη κάρτα στον Ιγκλέσιας με 9 ποδοσφαιριστές συνεχίζει ο Αστέρας.

Ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο στο Περιστέρι.

Τέλος πρώτου ημιχρόνου στο Περιστέρι με τον Αστέρα να βρίσκεται πίσω στο σκορ με το γκολ του Μάντσον από το 28' αλλά και με παίχτη λιγότερο από την αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Καλτσά στο 38'.

28' Γκολ για τον Ατρόμητο. Ο Ουάρντα από δεξιά πέρασε στον Μάντσον και αυτός με ένα άπιαστο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή άνοιξε το σκορ για το 1-0.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Ντ. Κάναντι): Γιαννιώτης, Κιβρακίδης, Χατζηϊσαΐας, Ρισβάνης, Γιαννούλης, Μάντσον, Ουμπίδες, Βασιλακάκης, Ντιγκινί, Ουάρντα, Μανούσος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Σ. Παντελίδης): Αθανασιάδης, Κώτσιρας, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τόνσο, Ισνάλδο, Δουβίκας.
 

Ειδήσεις: 

4 Σχόλια

Το αισχρό ....στυλιάρι δολοφόνησε για μια φορά ακόμα τον Αστέρα . Ούτε τα προσχήματα δεν κράτησε ο καραγκιόζης !! Τόσο πολύ φοβόταν μήπως ισοφαρίσουμε ! Πάλι καλά που δεν άφησε την ομάδα με 7 παίχτες ο γελοίος !! Να τον χαίρεται η ΚΕΔ !!!!! Να τον θυμόμαστε αν κάποια φορά έρθει στην Τρίπολη ....

θα πας να τον μαλωσεις ? εχεις τετοιο ροστερ φετος και ειδικα τρομερα σεντερ φορ που κατι τετοια παιχνιδια τα γυρνας για πλακα οπως μας τα λες ..για αυτο η βαθμολογια εως τωρα

21.31 τι εχει η βαθμολογια? μια χαρα ειναι,αμα τη γυρισεις αναποδα η ομαδα βγαινει ευρωπη ,χαχαχαχαχαχαχα

εσύ 21.31 , Τέτοιο .....στυλιάρι είσαι που θέλεις φτύσιμο !!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.