Live: Α' Αρκαδίας

Live: Α' Αρκαδίας

Απρίλιος 06, 2024 - 15:30
10 σχόλια

Φίλες και φίλοι του Αρκαδικού ποδοσφαίρου μείνετε συντονισμένοι και παρακολουθήστε την εξέλιξη των αναμετρήσεων για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Αρκαδίας.

Α' Αρκαδίας

Σάββατο 6 Απριλίου, 16:00

16:00 Αχιλλέας-Πανθυρεατικός 3-2 ΤΕΛΙΚΟ

16:00 ΑΕΚ Τρίπολης-Τεγέα 4-2 ΤΕΛΙΚΟ

16:00 Δημητσάνα-Ορχομενός 3-0 ΤΕΛΙΚΟ

17:30 Ηρακλής-Λεωνίδιο 2-1 ΤΕΛΙΚΟ

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Μπράβο ΛΕΩΝΙΔΙΟ, ωραία τα κατάφερες. Αλλά δεν ακούω καμία κριτική για προπονητή και παίκτες,όπως κάνανε κάποιοι λίγους μήνες πριν. Η διοίκηση ας προβληματιστει και μόνο αυτή μπορεί να φέρει το χαμόγελο σε όσους αγαπούν αυτή την ομάδα. Το καλοκαίρι είναι κοντά...

Δευτέρα πρωί, καφέ, στου, Λιακρου..... Θα κεράστουν, και τα κάδρα. Κάποιοι κάνανε Πάσχα σχεδόν ένα μήνα ποίο νωρίς.

Το Λεωνιδιο έχει την τάση ο, τι με κόπο προσπαθεί να χτίσει, με μεγάλη ευκολία το γκρεμίζει. Η διάρκεια κάνει τη μεγάλη ομάδα. Λεωνιδιο, δωστα όλα για το κύπελλο!!! Και για του χρόνου κρατήστε οπωσδήποτε την ομάδα, μη φύγει κανένας, ειδικά από τους παίκτες σημαίες! Οπωσδήποτε καλές μεταγραφές! Ψηλά ο πηχυς, όχι άλλη μετριότητα.

Για να σχολιάζετε και να γράφετε ανώνυμα όλοι είστε πρώτη στις πράξεις εξαφανισμένοι

ΕΛΑ ΡΕ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ Γ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΤΡΟΣ.

Βρε παιδιά μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Δεν είναι και λίγο πράγμα ο έβδομος ΗΡΑΚΛΗΣ των 28 βαθμών να νικάει το τέταρτο ΛΕΩΝΙΔΙΟ των 40 βαθμών.

Το Λεωνίδιο φίλε μου από τι είδες έκανε αλλαγές 60 τους βασικούς όχι σαν εσένα που τα έσκασες τα γερόντια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.