Λαϊκή Συνέλευση στην Καστάνιτσα: Συμφωνία για τη λύση προβλημάτων

Λαϊκή Συνέλευση στην Καστάνιτσα: Συμφωνία για τη λύση προβλημάτων

Δεκέμβριος 29, 2014 - 11:04
0 σχόλια

Από το astrosnews.gr

Σε απόλυτα συναινετικό κλίμα διεξήχθη χθες η λαϊκή συνέλευση στην τοπική κοινότητα της Καστάνιτσας, με την τελική πρόταση να ψηφίζεται σχεδόν απ” όλους. Δείτε παρακάτω την επιστολή που μας έστειλε ο πρόεδρος της κοινότητας κ. Θ. Πεφάνης.

Την Κυριακή 28 Δεκ πραγματοποιήθηκε στην Καστάνιτσα Λαϊκή Συνέλευση με θέμα <<Προβλήματα κεντρικής πλατείας Τοπικής Κοινότητας Καστάνιτσας>>.

Στην συζήτηση  παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Β.Κυνουρίας κος Τάκης Μαντάς, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ Αρφάνης  και Γκαύρος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο κος Τάκης Αδάμης,  οι Πρόεδροι Καστάνιτσας Θ.Πεφάνης και Πλατάνου Θ.Αντωνίου , ο Πρόεδρος του Μ.Φ.Σ.Α.Καστανιτσιωτών Σ.Πεφάνης και αρκετοί κάτοικοι της Καστάνιτσας.

Σε απόλυτα Δημοκρατικό , Πολιτισμένο και συναινετικό κλίμα , ακούστηκαν όλες οι απόψεις, τοποθετήθηκαν οι πολίτες , οι επαγγελματίες και οι φορείς σε όλα τα προβλήματα  που μπήκαν σε διαβούλευση, ανταλλάχθηκαν απόψεις, κατατέθηκαν προτάσεις και ψηφίστηκε η τελική πρόταση με σχεδόν απόλυτη πλειοψηφία η οποία θα προωθηθεί από την Δημοτική Αρχή προς τις αρμόδιες υπηρεσίες  για τελική έγκριση ώστε να δοθεί οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει χρόνια αυτό το όμορφο χωριό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.