Κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών με 151 ή εκλογές τον Μάρτιο, είπε ο Τσίπρας σε συνεργάτες του

Κύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών με 151 ή εκλογές τον Μάρτιο, είπε ο Τσίπρας σε συνεργάτες του

Δεκέμβριος 18, 2018 - 18:01
2 σχόλια

Ή κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών με 151 ψήφους ή εκλογές. Αυτό δήλωσε ο Πρωθυπουργός σε συνεργάτες του, σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ρ/Σ News 24/7 στους 88,6.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εταίροι είναι ενημερωμένοι για την πρόθεση του Αλέξη Τσίπρα.

Το ενδιαφέρον πλέον επικεντρώνεται (όπως επανειλημμένως έχει μεταδώσει και η Αγγελική Σπανού) στη στάση του Ποταμιού. Επίσης στο εάν ο Π. Καμμένος -ο οποίος μπροστά στα αδιέξοδά του αλλάζει συνεχώς θέσεις- θα ρίξει ή όχι την κυβέρνηση για το μακεδονικό. Σύμφωνα, τέλος, με τις πληροφορίες των «Παιχνιδιών Εξουσίας» δεν υπάρχει καμία συμφωνία του Μαξίμου με τον Π. Καμμένο να μην ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του κόμματος στελέχη που έως τις εκλογές θα έχουν παραιτηθεί από τους ΑΝΕΛ-και πολύ περισσότερο θα έχουν υπερψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών ή θα έχουν δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σε περιμένω να ΄ρθεις και πάλι, μαζί να φτιάξουμε μια Ελλάδα μεγάλη, μαζί να γράψουμε λαμπρή ιστορία, ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΖΗΤΩ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η φωτογραφία-μνημείο ανθελληνισμού. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΑΙ ΤΩΡΑ. (μέχρι πότε άραγε;) Νεοδημοκράτη ποια Ελλάδα και ποια θρησκεία ευαγγελίζεσαι; Της σύνθετης ονομασίας για τα Σκόπια (με όρο Μακεδονία και με γεωγραφικό πρσοδιορισμό) εφευρεθείσης υπό της Ντόρα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη και εφαρμόζει ο Τσίπρας και του ισλαμικού τεμένους που ψηφίσατε ομαδόν με τους άλλους ανθέλληνες;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.