Κυανόλευκο κονσέρτο για... «πολυβόλα» (pics)

Κυανόλευκο κονσέρτο για... «πολυβόλα» (pics)

Απρίλιος 04, 2016 - 20:02
0 σχόλια

Ο Αρκαδικός επικράτησε το απόγευμα του Σαββάτου (2/4) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Basket League της Καβάλας στο ΔΑΚ Τρίπολης σε ένα πολύ καθοριστικό και σημαντικό παιχνίδι διατηρώντας έτσι ένα μικρό αλλά ουσιαστικό προβάδισμα αναφορικά με την παραμονή.

Για μια ακόμα αγωνιστική και για να έρθει αυτή η σπουδαία νίκη ο ΣΕΦΑ χρειάστηκε από τους παίχτες του να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό στο παρκέ πράγμα και το οποίο έγινε από όσους αγωνίστηκαν βοηθώντας ποιοτικά την ομάδα τους.

Όμως σε κάθε επιτυχία χρειάζεται να υπάρχουν και οι μικροί ''ήρωες'' που θα δώσουν πρώτοι αυτοί  το σύνθημα για αν ακολουθήσουν και οι άλλοι με τους ατομικούς αριθμούς να αποδεικνύουν του λόγου το αληθές.

Μία εβδομάδα μετά την καθοριστική παρουσία του στη νίκη επί του Κόροιβου, ο Κάμερον Τζόουνς ήταν ξανά ο κορυφαίος του Αρκαδικού με 19 πόντους, 3 ριμπάουντ, 6 κερδισμένα φάουλ και 6 ασίστ σε 29' λεπτά κόντρα στην Καβάλα.  Τα 6 κερδισμένα φάουλ είναι η καλύτερη του επίδοση είναι και  των εννιά εμφανίσεων του αφού είχε από πέντε στα επίσης εντός έδρας παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και τα Τρίκαλα.

Ο Κάμερον Τζόουνς κάνει τρομερά πράγματα στο παρκέ βοηθώντας πάρα πολύ την ομάδα του όντας ένας από τους πιο καθοριστικούς παράγοντες που ο ΣΕΦΑ ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του φθάνοντας σε αυτές τις τόσο πολύτιμες νίκες. 

Την καλύτερη επίδοση του με οχτώ ριμπάουντ (7 αμυντικά, 1 επιθετικό)  ισοφάρισε ο Μάτι Νοούτινεν έχοντας μάλιστα κρίσιμη συμβολή στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης με την Καβάλα ενώ σημείωσε ακόμα 6 πόντους με 2/3 δίποντα και 2/3 βολές σε 31' λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ. Ο Φιλανδός άσος είχε οχτώ ριμπάουντ και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στην Τρίπολη.

Ο Τζόναθαν Λι είναι ο Αμερικανός της οικονομίας που μπορεί να βοηθήσει σε πολλούς τομείς χωρίς να εκβιάσει καταστάσεις μέσα στο παιχνίδι πράγμα που έκανε και αυτή την φορά κόντρα στην Καβάλα. 11 πόντους όπως και στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Λαύριο είχε ο Τζόναθαν Λι κόντρα στην Καβάλα που σημείωσε παράλληλα ατομικό ρεκόρ με τα 5 ριμπάουντ του, αφού είχε τέσσερα στην Αμαλιάδα στην προηγούμενη αγωνιστική ενώ είχε επίσης και 2 ασιστ σε 27΄λεπτά.

Ο Βασίλης Καββαδάς ήταν και πάλι ο άξονας της επιθετικής και αμυντικής λειτουργίας του Αρκαδικού κάνοντας ακόμα μία καταπληκτική εμφάνιση με 13 πόντους, 5 ριμπάουντ και 2 τάπες. Μοναδικό του ίσως μελανό σημείο το γεγονός ότι έφθασε πολύ κοντά στην ισοφάριση του ρεκόρ περιόδου στον τομέα των λαθών με 7 . Ο σέντερ του Αρκαδικού μοιράζεται τη χειρότερη φετινή επίδοση με τον Γιανγκ του Λαυρίου αφού έχουν κάνει από 8 λάθη στην 8η και την 3η αγωνιστική αντίστοιχα.

Τέλος την πρώτη του συμμετοχή με τον Αρκαδικό στο πρωτάθλημα της Basket League έκανε  ο Κώστας Εζόμο περνώντας στο παρκέ κόντρα στην Καβάλα για 1 λεπτό και 17 δευτερόλεπτα. Ο δυναμικός σέντερ του ΣΕΦΑ ήταν ο μεγάλος άτυχος της χρονιάς με προβλήματα τραυματισμών να των αφήνουν στα pits για αρκετό διάστημα.

 

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.