Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τίμησαν την 25η Μαρτίου (pics)

Οι Αρκάδες του Μόντρεαλ τίμησαν την 25η Μαρτίου (pics)

Απρίλιος 04, 2016 - 19:49
0 σχόλια

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ ΚΑΝΑΔΑ (Μόντρεαλ)
ΠΑΝΠΑΡΟΙΚΙΑΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ

Παρουσία του Πρωθυπουργού του Καναδά κύριου Justin Trudeau και πολλών επίσημων απ' όλες τις βαθμίδες της πολιτικής και δημοτικής αρχής και με τη συμμετοχή όλων των εθνικό/τοπικών συλλόγων, των σχολείων και των οργανισμών της παροικίας μας,έγινε χθες επί της λεωφόρου Jean Talon η μεγαλειώδη παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου !!! Και παρά το τσουχτερό κρύο, χιλιάδες κόσμου όλων των ηλικιών έδωσαν το παρόν και γι' ακόμα μια φορά γράψαμε ιστορία.

Το χορευτικό του Συλλόγου έκλεψε την παράσταση, αφού ήταν το μόνο που χόρεψε λεβέντικα τσάμικο μπροστά στην εξέδρα των επισήμων παρουσία και του πρωθυπουργού του Καναδά,κυρίου Justin Trudeau,αποσπώντας τα παρατεταμένα χειροκροτήματα της εξέδρας των επισήμων καθώς και του πλήθος που παρακολουθούσε άναυδο !!

Μετά το τέλος της παρέλασης, όπως κάθε χρόνο, οργανώσαμε στη λέσχη μας τη γνωστή συνεστίαση του Μπακαλιάρου,όπου και σημείωσε και πάλι πολύ μεγάλη επιτυχία.

Φέτος είχαμε την μέγιστη τιμή να μας επισκεφθεί ο ίδιος ο Πρωθυπουργός του Καναδά για να μας απευθύνει ένα χαιρετισμό για την ημέρα,όπως έκανε κάθε χρόνο,με τη μόνη διαφορά ότι φέτος ήρθε για πρώτη φορά σαν πρωθυπουργός !!! Όπως καταλαβαίνετε αυτό ήταν πολύ μεγάλη τιμή για όλους τους Αρκάδες του Μόντρεαλ !!! Αυτά φίλοι μου για τώρα. ΖΗΤΩ η 25η ΜΑΡΤΙΟΥ !! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !!!

Για το Δ/Σ
Κώστας Καπετάνιος
Δημόσιες σχέσεις, Επικοινωνία & Ενημέρωση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.