Κουρμπέλης: Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου

Κουρμπέλης: Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου, είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου

Ιούνιος 17, 2023 - 20:15
1 σχόλια

Ο Δημήτρης Κουρμπέλης μετά τη σπουδαία νίκη της Εθνικής κόντρα στην Ιρλανδία τόνισε ότι είναι δυνατή η υπέρβαση κόντρα στο μεγαθήριο του ομίλου, τη Γαλλία, και παράλληλα σχολίασε την απόφασή του να φύγει από τον Παναθηναϊκό σε συνέντευξη του στην αθλητική ιστοσελίδα sport24.

Αναλυτικά

"Είναι πολύ σημαντικό που ο κόσμος επέστρεψε στο γήπεδο. Τους ευχαριστούμε πολύ, τους θέλουμε στο πλευρό μας και με αυτούς δίπλα μας δείχνουμε κι εμείς δυνατότεροι κι ας ελπίσουμε να συνεχιστεί αυτό.

Νιώθουμε ότι μπορούμε να κάνουμε την υπέρβαση με τη Γαλλία, πάμε με πολύ καλή ψυχολογία. Στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν. Σίγουρα η Γαλλία είναι το φαβορί, αλλά πάμε για να πάρουμε ό,τι μπορούμε", δήλωσε αρχικά ο Έλληνας διεθνής.

"Νομίζω ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει, είχε έρθει το πλήρωμα του χρόνου. Τον Παναθηναϊκό θα τον έχω μία ζωή στην καρδιά μου, είναι το σπίτι μου, τους ευχαριστώ για όλα, με στήριξαν σε πολύ δύσκολες καταστάσεις και πάντα όπως είπα θα τους έχω στην καρδιά μου. Αλλά η ζωή συνεχίζεται και πάμε παρακάτω".

Φωτογραφία άρθρου: Εurokinissi

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κουρμπέλη βαζέλα στην Αστεράρα έλα. Μπουααχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.