Κώστας Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης για άλλη μια φορά παραβιάζει ανοιχτές θύρες

Κώστας Τζιούμης: Ο κ. Σμυρνιώτης για άλλη μια φορά παραβιάζει ανοιχτές θύρες

Απρίλιος 12, 2020 - 15:48
14 σχόλια

Σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο η μειοψηφία,η αντιπολίτευση,έχει δικαίωμα και καθήκον να ελέγχει να κρίνει και να αποδέχεται ή να απορρίπτει τις αποφάσεις της πλειοψηφίας.

Και, βεβαίως,να προτείνει. Αυτός είναι ο θεσμικός της ρόλος. Η παρούσα Δημοτική Αρχή Τρίπολης έχει αποδείξει και το πνεύμα συναίνεσης και την διάσταση συνεργασίας και τον σεβασμό προς όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας.

Δεν υποκύπτει όμως στον λαϊκισμό,στις πομπώδεις προτάσεις που έχουν στόχο τον εντυπωσιασμό και «χάιδεμα αφτιών».

Τέτοια θεωρούμε την πρόταση του κ. Σμυρνιώτη για διάθεση των προβλεπόμενων για τις Απόκριες και για το Πάσχα δαπανών σε οικονομικά αδύνατα μέλη του Δήμου μας.

Αλίμονο αν περιμέναμε τώρα και με τέτοιες συνθήκες την ενίσχυση αυτών των συμπολίτων μας.

Είμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης από την έναρξη αυτής της πρωτοφανούς κρίσης.

Οι κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου,το Κοινωνικό Παντοπωλείο,το «Βοήθεια στο σπίτι»,όλες οι Δομές μας έχουν κάνει και κάνουν το χρέος τους.

Καθημερινά σχεδόν ανακοινώνουμε δράσεις που πραγματοποιούμε, σαν Δήμος,για την στήριξη όλων των συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη και την Μεγάλη Εβδομάδα θα ακολουθήσουν κι άλλες.

Πέρα από την Εκκλησία και την Πολιτεία που εκτελούν το δικό τους καθήκον.

Ο κ. Σμυρνιώτης,για άλλη μια φορά,παραβιάζει ανοιχτές θύρες,θέλει να φανεί ο καλός Σαμαρείτης της Τρίπολης-πλην ματαίως. Έχει κριθεί για το έργο του και κρίνεται διαρκώς για τους λόγους του.

Κώστας Τζιούμης

Δήμαρχος Τρίπολης


14 Σχόλια

Είχες μια ευκαιρία να υπερβείς τον εαυτό σου και να ηγηθείς του Δήμου σου μακριά απο σκοπιμότητες, συμφέροντα διαφόρων παρεών της πόλης, εξυπηρετήσεις ημετέρων και να αξιοποιήσεις με σωστό τρόπο χρήματα εκδηλώσεων και πανηγυριών.

Δηλαδή το κοινωνικό παντοπωλείο λειτουργεί.

Όλοι κρινόμαστε....δηλαδή τα ταμειακά διαθέσιμα που προορίζονταν για τις ακυρωθείσες εκδηλώσεις γιατί να μην διατεθούν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας...έστω και μια φορά δείξε πνεύμα συνεργασίας.....

Κύριε δήμαρχε οι κοινωνικές δομές λειτουργούν άψογα μα λέτε, όπως και οι λαϊκές αγορές δηλαδή. Μπραααααααααβοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Που σε χαλάει κύριε Δήμαρχε η πρόταση. Εκτός και αν θες να χρησιμοποιήσεις τα αδιάθετα χρήματα σε νέες απευθείας αναθέσεις.

Που σε χαλάει κύριε Δήμαρχε η πρόταση. Εκτός και αν θες να χρησιμοποιήσεις τα αδιάθετα χρήματα σε νέες απευθείας αναθέσεις. Και να ξέρεις ότι μετά την λήξη της περιπέτειας που βιώνουμε θα είναι πολύ περισσότεροι εκείνοι που θα χρειαστούν την βοήθεια της Αυτοδιοίκησης.

Αυτή η φωτογραφία του Τζιούμη είναι σαν τις ιστορίες του Τζακ Νόρις, ότι και να έχει να πει βάζουν την ίδια φωτογραφία με βλέμμα στον Άγιο Θόδωρα και διαφορετικό φόντο πίσω.

Δεν ψήφισα Τζιούμη, και δεν γουστάρω ούτε αυτόν ούτε τους παρατρεχάμενούς του, αλλά εν προκειμένω έχει δίκιο, ενώ ο Γιάννης είναι φάουλ. Αν υιοθετηθεί η πρόταση Σμυρνιώτη, τα όποια αδιάθετα ποσά δεν πρόκειται να πιάσουν τόπο... απλά θα καταλήξουν στο άπατο βαρέλι διάφορων επιτήδειων και λοιπών ημεδαπών. Οι αναξιοπαθούντες και μη έχοντες ήδη βοηθούνται και στηρίζονται από ένα σωρό επαρκείς δομές και πρωτοβουλίες. Τα χρήματα καλό είναι να διατεθούν για το κοινό καλό, σε δράσεις ή έργα που αφορούν όλη την πόλη και την καθημερινότητά μας. Από πεζοδρόμια μέχρι πάρκα, στάδιο, άλση που βρωμάνε κλπ

Εσένα τώρα ας πούμε, σε πείραξε η φωτογραφία του Τζιούμη που είναι η ίδια αλλά αλλάζει κάθε φορά το φόντο. Μπορεί να το έχει ζητήσει και ο ίδιος γιατί ίσως του αρέσει αυτή η φωτογραφία. Μπορεί και όχι. Να το κοιτάξεις αυτό πάντως. Δυσκοιλιότητα λέγεται. Και πού είσαι; Τσακ Νόρις είναι το όνομα, όχι Τζακ. Σιγά να μην είναι και ο Τζακ ο αντεροβγάλτης

Μάλλον δεν διάβασες την πρόταση Σμυρνιώτη γιατί θα καταλάβαινες ότι αναφέρεται στη στήριξη την επόμενη μέρα κυρίως των πραγματικά πληγέντων από τις επιπτώσεις του lockdown και όχι των μονίμως επιδοτούμενων για τους οποίους έτσι κι αλλιώς υπάρχει πρόνοια,

Ξύπνησε ο Γιαννάκης μετά από ένα μήνα για να πει κάτι. Ο Τζιούμης έχει κάνει πριν την κρίση παρεμβάσεις (βλέπε τέλη κοινόχρηστων χωρών κλπ) και κατά τη δειαρκεια της κρίσης καθημερινές παρεμβάσεις για στήριξη των συμπολιτών και βγήκε ο Γιάννης να πει μια παρόλα. Οκά αυτά τα χρήματα που ξοδεύει ο Δήμος από που είναι ρε Γιαννάκη για αυτές τις παρεμβάσεις

ΔΗΛΑΔΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ; ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ; ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΕΣ ΓΙΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΡΕ ΠΙΔΑΚΙ ΜΟΥ

Ανώνυμε 16.47 ο Τζιούμης έχει κάνει το ένα δέκατο από τις απευθείας αναθέσεις που έκανε ο Σμυρνιώτης ( τα στοιχεία σύντομα θα τα δειτε ) και βέβαια με τη μισή τιμή από ότι ο Γιάννης, δες αδέσποτα 100 για τον ένα σκύλο ο Τζιούμης 200 ο Σμυρνιώτης. Όποτε μόκο

Ο Τζιούμης και το παρεάκι του κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν... Ο Σμυρνιώτης τους είπε ξεκάθαρα ότι εκτός από τα χρήματα που έδωσε το υπουργείο για την πανδημία στου δήμους, πρέπει και ο ίδιος ο δήμος τα χρήματα που θα χαλούσε σε όλες αυτές τις εορταστικές εκδηλώσεις που δεν έγιναν να διατεθούν στους δημότες που τα έχουν ανάγκη. Πόσο ποιο ξεκάθαρα πρέπει να τους το πει? Αλλά απ' ότι φαινεται οι κύριοι θέλουν να τα κρατήσουν στο ταμείο για να τα δίνουν με αναθέσεις σε προμηθευτές εκτός Τρίπολης και σε κολλητούς τους......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.