Κώστας Τζιούμης: Απογοήτευση και Ελπίδα

Κώστας Τζιούμης: Απογοήτευση και Ελπίδα

Απρίλιος 09, 2019 - 14:01
27 σχόλια

Η υστέρηση και καθυστέρηση της Τρίπολης είναι ορατή και χειροπιαστή. Τη στιγμή που γειτονικές πόλεις κάνουν άλματα προόδου και ανάπτυξης, ο δικός μας Δήμος ταλανίζεται από σκάνδαλα( ΚΕΔΗΤ), από … λακκούβες και δυστυχή αδέσποτα, από ανυπαρξία καινοτόμου και δημιουργικού πνεύματος. Θλιβερή η εικόνα των παιδικών χαρών, του Ματζούνειου, της βίλας Τουρκοβασίλη, άλλων δημόσιων χώρων και κτηρίων. Ούτε ένα τ.μ. νέου πράσινου, ούτε «βήμα» στο κυκλοφοριακό, στην άμεση εξυπηρέτηση του δημότη, στην ενίσχυση και ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας, της πολιτιστικής ζωής.

Στασιμότητα, αποτελμάτωση, ΠΑΡΑΚΜΗ. Μια πενταετία κυριολεκτικά χαμένη για την πόλη. Τι αφήνει πίσω της;

Η Παράταξή μας- με στελέχη κοινωνικά καταξιωμένα και στον χώρο τους επιτυχημένα- έχει το πρόγραμμα και τις δυνατότητες για αλλαγή σελίδας και πορείας. Από την παρακμή στην ανάπτυξη, από την αδράνεια στη δημιουργία, από τις ξεπερασμένες πρακτικές στις σύγχρονες αντιλήψεις.

Υποσχόμαστε και δεσμευόμαστε. Εμπιστευθείτε μας, ελάτε μαζί μας, δώστε μας τη δύναμη για να περάσουμε από το «παλιό» στο «καινούργιο».

Θέλουμε την Τρίπολη ψηλά.

Κώστας Τζιούμης


27 Σχόλια

Μάθε να μην είσαι τόσο απρόσωπος και ισως βγείς στις επόμενες εκλογές το 24

Ένας ακόμη πασόκος παλαιάς κοπής ... Θα πάρει, ότι ποσοστό θα πάρει και η παράταξή του (ΚΙΝ.ΑΛ.) στις ερχόμενες εκλογές ...

Πετυχημένος σοβαρός αξιοπρεπής ο επόμενος δήμαρχος. Μαζί σου Κώστα

ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΣ; ΑΠΟ ΠΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟΣ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΩΤΟΥΣ

@17:21 Δεν ξέρω αν εσένα σε έπεισε ο Τζιούμης με το..ΧΑΜΑΓΕΛΟ του, εμένα πάντως με έπεισε και θα τον ψηφίσω. Δεν τον έχω ξαναψηφίσει, αυτή τη φορλα όμως θα το κάνω, πολύ απλά παρουσιάζει κάτι το διαφορετικό από τα ξαναζεσταμένα φαγητά..Όσο για σένα ΠΙΠΗ, ετοιμάσου για την ΠΙ@Α στις εκλογές..Με τις υγείες σου..

@ΠΙΠΗΣ 17:21 Και βέβαια μας έπεισε γιατί δεν χρωστάει πουθενά και δεν θέλει το δήμο για να βγάλει λεφτά επειδή έχει περιουσία δική του. Μπορείς να πεις το ίδιο για Σμυρνιώτη, Παυλή, Τσιαμούλο;

@14:40 Τσαμούλος δεύτερος; Πάλι από το τέλος προς την αρχή γύρισες τη σειρά των ονομάτων;

Κώστα μόνο παρουσίαση υποψηφίων και ομαδικότητα μηδέν. Οπως και την προηγούμενη φορά να μαζέψουμε κόσμο και μετά να εκλεγούν οι 3-4 μεγαλόσχημοι του συνδυασμού και 2-3 νεότεροι που θα προωθηθούν. Οι υπόλοιπο θα παλέψουν μόνο και μόνο για να εκλεγούν οι 7 εκλεκτοί. Αν παρατηρήσεις ο Γιάννης έχει βάλει πολλούς νέους και παρουσιάζονται όλοι μαζί σε εκδηλώσεις, παρουσιάσεις κλπ. Μετριότητα και πολλά βαρίδια ο Γιάννης, αλλά μαγκιά του άνοιξε το παιχνίδι. Επίσης μη νομίζεις ότι ο κόσμος ξεχνά τη στήριξη στον Παυλή.

Καλά μας ρωτάς κιόλας ..Χαχα..Θα είχαμε ελπίδα αν δεν τα έλεγες αυτά...τώρα απογοήτευση,τουλάχιστον ο Παυλής που το βοήθησες δεν τα έλεγε αυτά ..Σε αυτά ήταν Κύριος

Έλα ρε ξύπνησε από τον λήθαργο! Βρε καλώς τον. Προφανώς και έχουμε απογοητευθεί από τις διοικήσεις σας. Ελπίδα ναι ότι δεν θα έχουμε πάλι διοικήσεις που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πόλη μας. Ότι δεν θα εκλεχθείτε για να δούμε κι εμείς μια άσπρη μέρα στο Δήμο μας. Φτάνει πια. Να αποκτήσει ζωή και ανάπτυξη επιτέλους αυτή η πόλη. Όπως φυσικά της αξίζει.

ΚΩΣΤΑ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΕΡΝΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΈΧΗ ΣΟΥ. ΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ,ΑΠΛΑ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ.

Μας ρωτάς κιόλας ..Δν μου αρέσει αυτο το ανώνυμο ξεκατίνιασμα του κόσμου αλλά δεν είσαι σωστός και δεν είσαι ικανός ακόμα για Δήμαρχος ..Άποψη μου

Με τον Τζιούμη Δήμαρχο θα έχουμε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τους παρακάτω: 1. Παπαθεοφάνης Αντιδήμαρχος Οικονομικών, καλοκαιρινών εκδηλώσεων και πανηγυριών 2. Τυροβολά εκπρόσωπος γραφείου τύπου 3. Τσάμας Γενικός Γραματέας του δήμου 4. Παράς παρά τον Δήμαρχο (Γενικός Κουμανταδόρος) 5. Κούρος αντιδήμαρχος τεχνικών έργων και πολεοδομίας 6. Λαγός Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, ΚΑΠΗ, Παιδικοί Σταθμοί, Φιλαρμονική 7. Χαλκιάς Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και εκπαίδευσης.

8:11 Δυστυχώς έχεις δίκιο. Ολα τα φαντάσματα θα εκλεγούν και οι νέοι στην απέξω.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.