Κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στο Άστρος – Έντονη κριτική στην αγροτική πολιτική της ΝΔ (pics,vid)

Κοπή πίτας του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ στο Άστρος – Έντονη κριτική στην αγροτική πολιτική της ΝΔ (pics,vid)

Φεβρουάριος 05, 2023 - 13:57
10 σχόλια

Στο πλαίσιο θεματικής εκδήλωσης για την αγροτική παραγωγή και την ελιά έκοψε την πίτα του για μια καινούργια χρονιά με επιτυχία στις εκλογές του 2023 το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής στο καφενείο Μαγκλή στην κεντρική πλατεία του Άστρους.

Αρκετός κόσμος συγκεντρώθηκε στο χώρο του καταστήματος, για να ακούσει από κοντά τον ομιλητή κ. Γιώργο Κατσούλη σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αγροτικός κόσμος και συγκεκριμένα οι ελαιοπαραγωγοί. Ένα ζήτημα που απασχολεί πολύ τους κατοίκους της περιοχής.

Μετά την κοπή της πίτας χαιρετισμό απεύθυναν ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής ο κ. Αποστολόπουλος Παναγιώτης, ο Πρόεδρος της Αθλητικής Επιτροπής του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιάννης Δαλιάνης και ο τέως Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας -Περιφερειακός Σύμβουλος Αρκαδίας και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ Αρκαδίας κ. Βαγγέλης Γιαννακούρας.

Ο κ. Αποστολόπουλος τόνισε ότι μέσα από αυτή την εκδήλωση γίνεται προσπάθεια να έρθουν κοντά με τον κόσμο και να αφουγκραστούν τα προβλήματα του. Τέλος, ευχήθηκε σε όλους υγεία και δύναμη, ώστε με ενότητα και σύμπνοια να επιτύχουν το καλύτερο αποτέλεσμα στις επερχόμενες εκλογές.

Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο κ. Δαλιάνης, ο οποίος σημείωσε ότι το ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ έχει προσφέρει τα μέγιστα στην αυτοδιοίκηση. Πολλά έργα υποδομής και δημόσιες υπηρεσίες στελεχώθηκαν επί διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ στο δήμο Βόρειας Κυνουρίας.

Με την σειρά του έλαβε τον λόγο και  κ. Γιαννακούρας, οποίος παρατήρησε ότι με τον νέο πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ –ΚΙΝΑΛ κ. Νίκο Ανδρουλάκη ξεκινά μια νέα εποχή με ελπίδα ενώ υπενθύμισε ότι όταν τα ποσοστά των κεντροαριστερών κομμάτων ήταν χαμηλά, τα δεινά του τόπου είναι πολλά.

Τέλος, τόνισε ότι τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ελαιοπαραγωγοί της περιοχής πρέπει να μεταφερθούν στους αρμόδιους και ο ίδιος δεσμεύτηκε να υποβάλλει ερώτηση στο περιφερειακό συμβούλιο σχετικά με το θέμα.

Τέλος, ακολούθησε η ομιλία του κ. Κατσούλη ο οποίος έκανε έντονη κριτική στην πολιτική του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με τα αγροτικά ζητήματα. Στα κεντρικά σημεία της ομιλίας του ανέφερε ότι τα τοπικά αγροτικά προϊόντα πρέπει να συνδεθούν άρρηκτα με τον τουρισμό ενώ η γεωργία κουβαλά ακόμα στην πλάτης χρόνια προβλήματα χωρίς η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας να δίνει ουσιαστικές λύσεις.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Κοπή πίτας για το ΠαΣοΚ - ΚΙΝΑΛ στο Άστρος


10 Σχόλια

Τσιπα ρε δεν έχετε πάνω σας; Ο αρχηγός σας μας ανακοίνωσε ότι είναι έτοιμος να συγκυβερνήσει με τον Κούλη. Τον Κούλη τον παρακολούθηση του. Και όταν ρώτησέ γιατί ρε παιδιά με παρακολουθούσατε σκάσε Μ...α του είπαν, θα σου πουμε σε τρία χρόνια. Α να ρε γελοίε γραφικε από που να σε κρατάει άραγε; Τι να έχει ακούσει ο Κρυφακουλης;

Σε μια τέτοια εκδήλωση θα έπρεπε να παρευρίσκονται όλοι οι Κυνουριάτες-μέλη του κόμματος. ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ή ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ να εκτεθούν ;;;;;;

ΛΙΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΛΙΠΟΨΥΧΟΙ. ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΥΔΟΚΙΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ.

Κύριοι,δεν έχετε καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ τού τεράστιου ΑΝΤΡΕΑ, εν κατακλείδι κλωθετε ένα κλουβιο αυγό.

Είστε πραγματικά για γέλια φιγούρες τραγικές. Ποιο ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείτε εσείς μωρέ; Τι σχέση μπορεί να έχει ο Ανδρουλάκης με τον Ανδρέα; Ιδεολογικά είναι πιο νεοφιλελεύθερος και από τον Μητσοτάκη.

Τουλάχιστον αυτοί που συγκεντρώθηκαν είχαν το θάρρος και το σθένος και είναι και αξιέπαινοι να το κάνουν....εσεις οι άλλοι πίσω από την ανωνυμία τι σχολιάζετε........ Τι θέλετε να πείτε ....πλουραληστές δημοκράτες....... καθίστε κότες ....

12:19 Εσύ δηλαδή τώρα που τη λες με τόση ευκολία στους άλλους για ανωνυμία, γράφεις με το όνομά σου ρε αρχιστίλιαρο; Ουστ ρε μούμιες που αναστηθήκατε από τους τάφους και θέλετε και εξουσίες

Ποιο σθένος είχαν ρε κακομοίρη. Μόνο οι αδαείς πιστεύουν ακόμα στο ΠΑΣΟΚ έτσι που το κατάντησαν ο Σημίτης, ο Γιωργάκης και ο αθλιοτερος όλων Ανδρουλάκης που δεν έχει το πολιτικό ανάστημα να κατακρίνει τον Κούλη που τον παρακολουθούσε και του φέρεται τόσο απαξιωτικά. Πρέπει να ντρέπονται όσοι στηρίζουν ακόμα το ΠΑΣΟΚ που θέλει να συγκυβερνήσει με τον ΜΗΤΣΟΤΆΚΗ. Τρίζουν τα κόκαλα του Ανδρέα ρε άθλιοι

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.