Κωνσταντινόπουλος εναντίον Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Κωνσταντινόπουλος εναντίον Αρχιεπισκόπου Κύπρου

Νοέμβριος 06, 2019 - 10:06
5 σχόλια

Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Κύπρο, με αφορμή τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως σχετικά με τις πολιτογραφήσεις πολυεκατομμυριούχων οι οποίοι πήραν κυπριακό διαβατήριο «στη ζούλα», όπως θα λέγαμε. Χαρακτηριστική η περίπτωση ενός Μαλαισιανού καταζητούμενου, ο οποίος πήρε διαβατήριο αφού δώρισε 300.000 ευρώ στη Θεολογική Σχολή, με τις ευλογίες του Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β'.

Ο κ. Κωνσταντινόπουλος αναφέρει χαρακτηριστικά:

Ο Αντιμνημονιακός Αρχιεπίσκοπος Κύπρου με τις φιλό χρυσαυγίτικες απόψεις του, ο οποίος παρενέβη για να πάρει Κυπριακό διαβατήριο ένας διεθνής απατεώνας! Μια μικρή λεπτομέρεια, το παλικάρι κατέθεσε στα ταμεία της Αρχιεπισκοπής 300.000€.
Όλοι αυτοί ,στην Ελλάδα και Κύπρο που χρησιμοποίησαν μια δύσκολη οικονομική περίοδο, για να κερδίσουν χρήματα ή πολιτική εξουσία, όσο ανεβαίνουν στο δέντρο θα φαίνονται τα οπίσθια τους και όλοι θα τους καταλάβουν!
Ο χρόνος είναι ο καλύτερος σύμμαχος για αυτούς που έπραξαν το πατριωτικό τους καθήκον.
Καλημέραααα!

Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης ανακοίνωσε πως θα ανακληθούν πολιτογραφήσεις και θα ακυρωθούν διαβατήρια, τα οποία παραχωρήθηκαν κατά παράβαση των όρων που έχουν τεθεί. Οι πρόσφατες αποκαλύψεις έστησαν στην κυριολεξία στον τοίχο την κυπριακή κυβέρνηση, καθώς είχαν δοθεί διαβατήρια σε άτομα που καταζητούνται διεθνώς, κατηγορούνται για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων και βρίσκονται σε λίστες κυρώσεων για διάφορους λόγους. Η αποκάλυψη της παραχώρησης υπηκοότητας στον διεθνώς καταζητούμενο Μαλαισιανό Jho Low και μάλιστα έπειτα από παρέμβαση του Αρχιεπισκόπου Κύπρου έχει γίνει θέμα στα διεθνή μέσα ενημέρωσης και έχει προκαλέσει πολιτική θύελλα στη Κύπρο, αναφέρει το protothema.gr.

 


5 Σχόλια

Μπορει να μην σε παω ρε οδυσσεα αλλα εχεις πολυ δικιο εδώ. Οι μπιζνες της εκκλησίας πρεπει να κοπουν οι τουλάχιστον να φορολογηθουν. Για αυτο θα ψηφίσω ΣΥΡΙΖΑ γιατι μονο αυτοι παλευουν να διώξουν τους παπαλεφτάδες απο το κράτος.

ΣΤΑΜΑΤΑ ΟΔΥΣΣΕΑ . . . . ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΟΥ ..........ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟ ΚΥΠΡΟΥ ΤΩΡΑ ; ΑΥΤΟ ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΠΡΙΟΥΣ .......

Θα διαμαρτυρηθεί το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο. Ασε που μπορεί να βγει κανένας προδότης να καταγγείλει οτι και ο Πρόεδρος Αναστασιάδης άλλοτε πετάει με αεροπλάνο Ρώσου ολιγάρχη και άλλοτε με 737 Σαουδάραβα σείχη κατόχου κυπριακού διαβατηρίου.

Αυτη ειναι η εκκλησια μας κυριοι. Διαπλοκή και συμφέροντα. Με πρόσχημα τον θεό μας κάνουν ότι θέλουν. Εύχομαι να μην αργήσει η 2α παρουσία και όλοι αυτοί οι φαρισαίοι να λογοδοτήσουν μπροστά στην Αγ. Τριάδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.