Κλειστό για μία εβδομάδα το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Τρίπολη

Κλειστό για μία εβδομάδα το Κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Τρίπολη

Ιανουάριος 02, 2024 - 09:45
1 σχόλια

Κλειστό θα παραμείνει για μία εβδομάδα -πέντε εργάσιμες ημέρες, δηλαδή- το μοναδικό κατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην Τρίπολη, το οποίο στεγάζεται στην πλατεία Αγίου Βασιλείου.

Σύμφωνα με ενημέρωση που έχουν λάβει οι πελάτες της τράπεζας στην περιοχή μας:

Το κατάστημα πλατείας Βασιλέως Γεωργίου Β 8-10 θα παραμείνει κλειστό από τις 8 Ιανουαρίου 2024 ως τις 12 Ιανουαρίου 2024. Εξυπηρετηθείτε στα πλησιέστερα καταστήματα και ΑΤΜ:

Κεντρική Πλατεία Δημοτικής Κοινότητας Άστρους
Παπαϊωάννου και Λ. Ζέρβα 5 Μεγαλόπολη
Ναυπλίου και Σούτσου Τρίπολη (ΑΤΜ)
STAR STORE, Εθνικής Αντιστάσεως 67, Τρίπολη (ΑΤΜ)
ή από όποιο άλλο σας εξυπηρετεί.
Επισκέπτεσθε τη θυρίδα σας μόνο 8/1, 9/1 και 11/1 μεταξύ 10:00 και 00:00.
Ευχαριστούμε

Έτσι, αν κάποιος πολίτης, πελάτης της τράπεζας, πρέπει να επισκεφθεί κατάστημα της τράπεζας, θα πρέπει και να ταξιδέψει, αφού εδώ και χρόνια το δεύτερο υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην πόλη μας, έχει κλείσει.

Νέα ενημέρωση 14:50

Σε νέα ενημέρωση μέσω μηνύματος SMS, στις 14:50 την Τρίτη 2 Ιανουαρίου, η τράπεζα ενημερώνει ότι το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό από την Τετάρτη 10 Ιανουαρίου ως τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου. Το προηγούμενο μήνυμα είχε αποσταλεί στους πελάτες της τράπεζας στις 20 Δεκεμβρίου. Παραθέτουμε το νέο μήνυμα:

 


Υπάρχει 1 Σχόλιο

τέλεια..... σε λίγο θα ζητήσουν από τους πελάτες τους εκτός των άλλων να πληρώνουμε και το ενοίκιο της τράπεζας για να μας εξυπηρετουν. Υ.Γ. για να μην υπάρχει καμμία παρανόηση οι υπάλληλοι φυσικά δεν ευθύνονται σε τίποτα από όλα αυτά.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.