Κλείνει Καλτσά ο Αστέρας

Κλείνει Καλτσά ο Αστέρας

Ιούνιος 20, 2016 - 15:11
1 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του Νίκου Καλτσά με τις δύο πλευρές όπως φαίνεται να έχουν έρθει σε συμφωνία και το μόνο πλέον που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος ο ποδοσφαιριστής από τον Παναθηναϊκό κάτι που αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες.

Ο 26χρονός Έλληνας άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Αντρέα Στραματσόνι για την νέα σεζόν και παρότι δεσμεύεται με συμβόλαιο με το τριφύλλι θα μείνει ελεύθερος για να συνεχίσει την καριέρα του όπου ο ίδιος επιθυμεί.

Η επιλογή του Νίκου Καλτσά δείχνει να είναι ο Αστέρας Τρίπολης καθώς εδώ και αρκετό καιρό (όπως έχουμε γράψει και στο παρελθόν) η περίπτωση του βρίσκονταν ψηλά στην κιτρινομπλέ μεταγραφική λίστα.

Ο Νίκος Καλτσάς πλην του Αστέρα Τρίπολης είχε μπει στο στόχαστρο και άλλων ομάδων της Super League όπως ο Πανιωνιος και ο Ατρόμητος με την αρκαδική ομάδα να έχει αυτή την στιγμή το πρόβαδισμα για την μεταγραφή του.

Την περσινή σεζόν με τον Παναθηναικό ο Νίκος Καλτσάς είχε 20 συνολικά συμμετοχές στο πρωτάθλημα πετυχαίνοντας και 5 γκολ το ένα εκ τω οποίων κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο ''Απόστολος Νικολαίδης'' της Λεωφόρου Αλεξάνδρας στην ήττα των κιτρινομπλέ με 2-0 για την 14η αγωνιστική της Super League.

Ο Αστέρας θέλει να μεγαλώσει το Ελληνικό στοιχείο στην ομάδα του με την προσθήκη ενός πολύ ποιοτικού ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις στην επιθετική του γραμμή και κυρίως στα άκρα ενώ και για τον Νίκο Καλτσά οι υψηλοί στόχοι του Αστέρα συμβαδίζουν απόλυτα με τις προσωπικές φιλοδοξίες του.

Οι υποθέσεις των Σόνι Σεφίλ και Νίκου Καλτσά είναι στην τελική τους ευθεία με την αγωνία τις επόμενες ώρες να μεγαλώνει έτσι ώστε και οι δύο από την νέα χρονιά να φορούν την φανέλα με το Αστέρι στο στήθος.

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.