Κιτρινομπλέ ματιές σε Μεντόζα

Κιτρινομπλέ ματιές σε Μεντόζα

Μάιος 05, 2016 - 10:45
0 σχόλια

Μπορεί ακόμα να βρισκόμαστε στις πρώτες ημέρες του Μάη όμως η ονοματολογία αναφορικά για πιθανούς μεταγραφικούς στόχους ομάδων που βλέπουν το φως της δημοσιότητας πληθαίνουν καθημερινά.

Στην περίπτωση του Αστέρα Τρίπολης και με δεδομένο το γεγονός πως η αρκαδική ομάδα αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές στο ρόστερ της καθώς ο προγραμματισμός ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη τα ονόματα που προτείνονται και παρακολουθούνται είναι πάρα πολλά.

Επίσης θα πρέπει να θεωρεί σίγουρο πως οι κιτρινομπλέ για ακόμα μία φορά θα ακολουθήσουν την γνωστή πεπατημένη όπως έχουν κάνει και στο παρελθόν με επιτυχία ρίχνοντας βάρος στον μεταγραφικό του σχεδιασμό στην αγορά της Λατινής Αμερικής.

Έτσι ένα ακόμα όνομα που προστέθηκε στην λίστα αυτή και βγήκε στην επιφάνεια σχετικά με τον Αστέρα Τρίπολης είναι ο Χαβιέ Μεντόζα που αγωνίζεται στην Χιμνάσια Λα Πλάτα στην Αργεντινή.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ιστοσελίδα diariohoy.net ο Χαβιέ Μεντόζα παρακολουθείται από τον Αστέρα Τρίπολης ενώ στο κάδρο βάζουν ακόμα μία Ελληνική ομάδα όπου εξετάζει και παρακολουθεί την περίπτωση του και είναι ο Παναιτωλικός.

Ο Χαβιέ Μεντόζα είναι 24 χρονών και μπορεί να αγωνιστεί με μεγάλη ευκολία σε όλη την αριστερή πλευρά ως μπακ-χαφ με την ταχύτητα να είναι το μεγάλο του πλεονέκτημα.  Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια είχε αρκετές συμμετοχές Χιμνάσια Λα Πλάτα (τουλάχιστον 19) φέτος είχε μόλις 4 την 1 ως βασικός.

Ο Μεντόζα αποτελεί ένα από τα πολλά ονόματα ποδοσφαιριστών όπου έχουν προταθεί στον Αστέρα Τρίπολης με τους ανθρώπους της ομάδας να εξετάζουν την περίπτωση του και μένει να φανεί το επόμενο διάστημα το κατά πόσο και αν μπορέσει το ενδιαφέρον να γίνει επίσημο.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.