Το ΚΙΝΑΛ Αργολίδας για τη θέση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Το ΚΙΝΑΛ Αργολίδας για τη θέση της «Πελοποννησιακής Συμμαχίας» στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου

Οκτώβριος 04, 2019 - 17:22
1 σχόλια

Την Τετάρτη 02/10/2019, στην Τρίπολη, συνεδρίασαν οι Νομαρχιακές Επιτροπές του Κινήματος Αλλαγής της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με τη συμμετοχή των τοπικών Βουλευτών, των μελών της ΚΠΕ που προέρχονται από τους εν λόγω νομούς, καθώς και των αντίστοιχων Γραμματέων των Τοπικών Οργανώσεων του κόμματος. 

Θέμα της σύσκεψης στην οποία παρευρέθηκε και συντόνισε ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Κινήματος Αλλαγής, Μανώλης Χριστοδουλάκης, ήταν η εκτίμηση της κατάστασης που διαμορφώθηκε στην Περιφέρεια με την ανάληψη καθηκόντων από την νέα περιφερειακή διοίκηση και τη θέση του κόμματος για τη στάση που θα κρατήσει η παράταξη «Πελοποννησιακή Συμμαχία», η οποία στηρίχθηκε από το Κίνημα Αλλαγής στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου. 

Στη συνεδρίαση, στην οποία παρευρέθηκαν και μέλη της περιφερειακής παράταξης, με παρουσία του επικεφαλής αυτής Γ. Μπουντρούκα, ακούστηκαν όλες οι απόψεις και μέσω ενός δημιουργικού διαλόγου κατατέθηκε πλήθος προτάσεων σχετικά με τη στάση και τον τρόπο που κρίνεται από τα κομματικά όργανα ότι πρέπει να δραστηριοποιηθεί η περιφερειακή παράταξη. Κατά πλειοψηφία, τα μέλη των κομματικών οργάνων κατέληξαν στην ακόλουθη δήλωση:

Σεβόμενοι την αυτονομία της περιφερειακής μας παράταξης «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ», τασσόμαστε υπέρ μιας παρεμβατικής λειτουργίας προγραμματικής διεκδίκησης, χωρίς την ανάληψη θέσης εκτελεστικής εξουσίας στο υφιστάμενο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Αργολίδας
Λεων. Ζ. Κουτσογιάννης


Υπάρχει 1 Σχόλιο

GIA AYTO MEINATE ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΜΠΟΥΝΤΡΟΥΚΑΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΡΕ

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.