Καζακόπουλος: Δεν ξέρω αν συνεργαστούμε και την νέα σεζόν - Τιμή μου που ήμουν στο Λεωνίδιο

Καζακόπουλος: Δεν ξέρω αν συνεργαστούμε και την νέα σεζόν - Τιμή μου που ήμουν στο Λεωνίδιο

Ιούνιος 14, 2023 - 13:19
2 σχόλια

Ανοιχτή άφησε την παραμονή του η όχι στο Λεωνίδιο ο Φώντας Καζακόπουλος ο οποίος με ένα ποστ του στο facebook έστειλε το δικό του ξεχωριστό ευχαριστώ και συνάμα τόνισε πως είναι τιμή του έγινε μέλος αυτής της ομάδας.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Φώντας Καζακόπουλος

Σήμερα ολοκληρώνεται και επίσημα μια πολύ όμορφη αγωνιστική χρονιά για το Λεωνίδιο.

Θέλω να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Θοδωρή Γολεγό την διοίκηση της ομάδας τον πρόεδρο αλλά πάνω απ’ όλα τους ποδοσφαιριστές μου για την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Δεν ξέρω ακόμα αν συνεργαστούμε και την επόμενη σεζόν αλλά σίγουρα φέτος καταφέραμε κάτι μεγάλο για το χωριό μας και κατακτήσαμε το πρωτάθλημα μέσα από πολύ δουλειά και καλή συνεργασία κάθε μέρα μέσα και έξω από το γήπεδο .

Είναι τιμή μου που έγινα μέλος αυτής της ομάδας και αυτού του πολύ όμορφου τόπου και θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του χωριού για την φιλοξενία προς το πρόσωπο μου .

Εξάλλου κάθε ταξίδι το ζεις τρείς φορές όταν το ονειρεύεσαι όταν το ζεις και όταν το θυμάσαι .

Λενιδάρα ολέ

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Φώντα, ένα μεγάλο ευχαριστώ για την προσφορά σου!!! Εγώ προσωπικά επιθυμώ να συνεχίσεις στην ομάδα μας για άλλη μια χρονιά. Λάθος της διοίκησης. Υπάρχουν ερωτηματικά, γιατί το λογικό είναι προπονητής που σου δίνει πρωτάθλημα χωρίς να ήταν προγραμματισμενο, παραμένει. Θα δώσει κάποιος μια εξήγηση;

Ο Καζακοπουλος με το πρωτάθλημα ανέβασε τον πηχυ. Όχι για τα μπαράζ καθώς η ομάδα ήταν ανετοιμη. Η διαδοχη κατάσταση, αν γίνει, πρέπει να βάλει ψηλότερα τον πηχυ. Θα συμβεί αυτό ή οπισθοχωρηση; θα δούμε...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.