Κάτοικοι Μαγούλας: Ανοίξτε τη γέφυρα - Κινδύνευσαν και πάλι άνθρωποι (pics,vid)

Κάτοικοι Μαγούλας: Ανοίξτε τη γέφυρα - Κινδύνευσαν και πάλι άνθρωποι (pics,vid)

Φεβρουάριος 06, 2019 - 14:23
3 σχόλια

Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος για τη γέφυρα της Μαγούλας στην Τεγέα.

Όπως μπορεί να δείτε και στο βίντεο που έστειλε στο ArcadiaPortal.gr ο κ. Σάρλας, χθες το βράδυ μεγάλος όγκος νερού κατέβηκε από το ποτάμι, με τα νερά να «προσπαθούν» να περάσουν και από τα κλειστά μάτια της γέφυρας.

Το πρόβλημα έχει συζητηθεί εκτενώς και οι υπηρεσίες αναφέρουν ότι τα δύο μάτια της γέφυρας πρέπει να παραμείνουν κλειστά. (δείτε ΕΔΩ)

Οι κάτοικοι ανησυχούν για το τι θα γίνει αφού, όπως σημειώνουν, υπάρχει κίνδυνος να πέσει η γέφυρα και να πνιγεί το χωριό.

Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι κάτοικοι στην καταγγελία τους:

Ξαναζήσαμε στη Μαγούλα τη νύχτα του Ιουνίου 2016. Τρία χρόνια φωνάζουμε για τη γέφυρα. Αντί για καθαρισμό όπως συμφωνούν  ΟΛΟΙ, συνεχίζονται τα σκόπιμα μπαζώματα από τις Δημόσιες Υπηρεσίες!!! 
Αποτέλεσμα η Μαγούλα να πλημυρίσει και στο βίντεο η μπαζωμένη γέφυρα  να προσπαθεί να παροχετεύσει με 2 κλειστά μάτια τα νερά στις 2 τη νύχτα Γαρεάτη και Δολιανίτη ποταμών.

Κινδύνευσαν και πάλι άνθρωποι. 

Επιτέλους ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ??? Κάντε αυτό που πρέπει. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗ ΓΕΦΥΡΑ. 
ΕΛΕΟΣ.
Σάρλας Γ.Θ, Πανούσης Ν,Δ.
Κάτοικοι Μαγούλας

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κάτοικοι Μαγούλας: Ανοίξτε τη γέφυρα


3 Σχόλια

Καποιος δεν τους αφηνει μάλλον να την ανοιξουν !! Προς ιδιον όφελος πάντα !!

Οι υπεύθυνοι και οι αρμόδιοι δεν δρουν και δεν τολμούν ως όφειλαν προς αποφυγή απώλειας ανθρώπινων ζωών και περιουσιών και τους επιβάλλονται ανίκανοι και ανίδεοι τοπικοί κατσαπλιάδες !!!

Να ευχαριστείτε το Θεό εσείς της Περιφέρειας από τον πέτρο μέχρι τον απλό υπάλληλο που δεν πνίγηκε κανείς!!! Σας σφίγγει τη θηλιά στο λαιμό ο άλλος και δεν το καταλαβαίνετε.... Τί λόγο θα δώσετε μετά αν γίνει το κακό? Που θα κρυφτείτε? Τσίπα δεν έχετε λίγο πάνω σας? Στο γεφύρι 2 ποτάμια πέφτουν μαζί και αφήνετε το κάθε άσχετο να κάνει ότι του έρθει?????? Προστατεύετε το κόσμο νομίζετε ή τον στέλνετε για πνίξιμο??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.