Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» του Νίκου Τσιαμούλου

Κατάθεση ψηφοδελτίου για τον συνδυασμό «Τρίπολη - Αλλάζουμε τα δεδομένα» του Νίκου Τσιαμούλου

Μάιος 05, 2019 - 23:15
20 σχόλια

Η παράταξη «Τρίπολη- Αλλάζουμε τα δεδομένα» με επικεφαλής τον Νίκο Τσιαμούλο κατέθεσε ολοκληρωμένο συνδυασμό για τις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές.

Ένας συνδυασμός νίκης που περιλαμβάνει 64 αξιόλογους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους, αποφασισμένους και ικανούς να αλλάξουν τα δεδομένα του Δήμου μας.

 


20 Σχόλια

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΙΚΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΔΗΜΟΣ

23:55 Άσε τον Παυλή εσύ και κοίτα πώς δεν θα ξεφτιλιστείτε στις εκλογές γιατί η χλαπάτσα θα είναι μεγάλη

23:55 επειδή δεν κάνει τα καραγκιοζιλίκια των άλλων δεν θα κατεβάσει νομίζεις;

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑ .ΕΙΣΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΝΕΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΜΕ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ.ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΚΙΕΣ .ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ

Τρίπολη Αλλάζουμε Τα Δεδομένα & Νίκος Τσιαμούλος ο καλύτερος συνδυασμός. Καλή επιτυχία παιδιά την αξίζετε. Ο συνδυασμός της καρδιάς μας. Πάμε δυνατά για έναν καλύτερο Δήμο. Είμαστε μαζί σας.

Είδα και τους άλλους κατέβασαν όλα τα στυλίαρια απο μτο χωρίο ...Σας το λέω έγω που ημουν τόσες μέρες στο Δικαστήριο

Βλεπω σημερα τα εγκεφαλικά για μερικους του Τζιουμη να έρχονται ...!!!Θα χρειαστεί γιατρό ..!

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ; ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ

Ε ρε τι έχει να γίνει. Χαμούλης!!! Συνδυασμός φωτιά. Καλή επιτυχία ΑΣΤΕΡΙΑΑΑΑ

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη στον τίμιο αγώνα σας. Είμαστε στο πλευρό σας. Πάμε δυνατάά να αλλάξουμε τα δεδομένα για την Τριπολάρα μας!!!!!!!!!!

Έχουνε να φάνε γερή φάπα μερικοί και θα είναι και με τα δυο χερια. Έρχεται το μήνυμα..Καλή επιτυχία Νικολή. Πάμε δυνατάάα

ποιος Παυλής και πράσινα άλογα. Έχει βαρέσει διάλυση και δεν το ξέρει ακόμα. Που έχει την ψευδαίσθηση ότι θα τον ξανά ψηφίσουμε. ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΣΙΑΜΟΥΛΟΣ ΜΑΚΡΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠ΄ ΟΛΟΥΣ!!!!!

Φανταστείτε να δείτε τί γίνεται εδώ μέσα. Ο Τσιαμούλος του 10, άντε το πολύ 11% έχει, λέει, το πιο δυνατό ψηφοδέλτιο, είναι μακράν (και μακράν κιόλας με 10%) ο καλύτερος απ' όλους και όλοι του δίνουν συγχαρητήρια γι' αυτό...το ψηφοδέλτιο νίκης (χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα)! Πού να τον έδειχναν δηλαδή οι δημοσκοπήσεις με 'κανα 25-30%! Θα μας είχε πηδ##ει όλους!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.