Καταχειροκροτήθηκαν οι «LA VITA» με το Sister Act (vid)

Καταχειροκροτήθηκαν οι «LA VITA» με το Sister Act (vid)

Δεκέμβριος 31, 2018 - 14:01
3 σχόλια

Το νεανικό συγκρότημα «LA VITA»  της χορωδίας Τρίπολης συμπεριέλαβε στο πρωτοχρονιάτικο Gala τραγούδια από την  ταινία sister act. Είναι μια πολύ γνωστή αμερικανική κωμωδία παραγωγής 1992 σε σκηνοθεσία Εμίλ Αρντολίνο.

Το κοινό λάτρεψε την ένωση μουσικών θεμάτων που είχε ετοιμάσει η νεανική χορωδία και στο τέλος την αποθέωσε με ένα δυνατό χειροκρότημα.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταχειροκροτήθηκε η La Vita


3 Σχόλια

Συγγνώμη! Η κοπέλα που τραγουδάει το δεύτερο σόλο στα αριστερά, είναι η evira από τους abbie gale? Δεν είχα ιδέα ότι συμμετέχει στη χορωδία Τρίπολης, ούτε καν ότι βρίσκεται στην Τρίπολη. Μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ανεξάρτητης Ελληνικής αγγλόφωνης σκηνής της χώρας, με μεγάλη δισκογραφία και τεράστιες εμφανίσεις (Rockwave, James, κ.λ.π) Ουάου! Σπουδαία μεταγραφή η χορωδία μας.. Υ.Γ Μπράβο και στο σύνολο πάντως.. Πολύ όμορφα όλα! Η τελευταία διασκευή της βραδιάς, φανταστική!

Πράγματι φίλε μας είναι η Evira , που εδώ και μερικά χρόνια ζει στην Τρίπολη και έχουμε τη χαρά να είναι μέλος της La Vita. Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια!! Τα καλύτερα έρχονται...Καλή Χρονιά!! Ελένη Αλεξοπούλου

Μπράβο στην Χορωδία Τρίπολης, που συνεχίζει την πορεία και παράδοση ετών, αλλά και εκσυγχρονίζεται!! Μπράβο και στην Εύη (ή Evira, όπως την μάθαμε στην μουσική σκηνή, που υπηρέτησε), η οποία έχει φτιάξει μια υπέροχη οικογένεια στην Τρίπολη, αλλά δεν αφήνει το τεράστιο ταλέντο της ανεκμετάλλευτο! Αναμένουμε με ανυπομονησία και άλλες εκπλήξεις!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.