Καταγγελίες Γιαννακούρα και Νικολάκου εναντίον καναλάρχη για απειλές και ύβρεις (vid)

Καταγγελίες Γιαννακούρα και Νικολάκου εναντίον καναλάρχη για απειλές και ύβρεις (vid)

Φεβρουάριος 24, 2020 - 17:07
3 σχόλια

Επεισοδιακά ξεκίνησε η συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, με την καταγγελία του περιφερειακού συμβούλου Ευάγγ. Γαννακούρα ο οποίος κατήγγειλε την απαράδεκτη συμπεριφορά από καναλάρχη, όπως είπε, καθώς στην είσοδο του Πνευματικού Κέντρου, σύμφωνα με τα λεγόμενά του, ιδιοκτήτης καναλιού ο οποίος καλύπτει και τις συνεδριάσεις του ΠεΣυ με σύμβαση έργου, του επιτέθηκε προσωπικά, λέγοντάς του «άνοιξαν οι φυλακές».

Ο κ. Γιαννακούρας ήταν φανερά εκνευρισμένος απευθυνόμενος στο προεδρείο, ενώ η κυρία Νικολάκου λαμβάνοντας τον λόγο είπε ότι περιφερειακοί σύμβουλοι της παράταξης «Νέα Πελοπόννησος» απειλήθηκαν άλλοι δημόσια άλλοι όχι, σε σχέση με την άσκηση των καθηκόντων τους. Μίλησε για τους κκ. Μπούζα, Πετρίτση και Γιανακούρα.

Ακολούθησε λογομαχία μεταξύ του κ. Σκαντζού και της κυρίας Νικολάκου. Ο πρόεδρος του ΠεΣυ είπε: «Εγώ να προστατέψω στην αίθουσα, τι δουλειά έχω να πω στον δρόμο στον καθένα τι θα κάνει». Η κυρία Νικολάκου ρώτησε, προκαλώντας εκ νέου τον κ. Σκαντζό: «Περιφερειάρχης είναι ο κ. Νίκας ή ο καναλάρχης;». «Πολιτικολογείτε, και αυτό αποβαίνει σε βάρος του ΠεΣυ.», απάντησε ο κ. πρόεδρος και στις φωνασκίες απάντησε: «Εδώ δεν είναι γήπεδο, τελείωνε επιτέλους!».

Από την πλευρά του ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας απάντησε αναφερόμενος ο ίδιος σε επιθέσεις που έχει δεχθεί από ΜΜΕ τόσο αυτός όσο και η οικογένειά του, λέγοντας ότι πρέπει να υπάρχει ηρεμία. Ανάμεσα στα άλλα είπε: «Να μην αρρωστήσουμε κιόλας. Ποιος μπορεί να μας επιτεθεί με χειρότερο τρόπο από τον τρόπο με τον οποίον επιτιθέμεθα εναντίον του άλλου. Δεν ήμουν παρών, αλλά κανένας δεν επικροτεί αν είναι έτσι όπως τα λέτε. Εφόσον όμως είμαστε δρώντα πολιτικά πρόσωπα, θα δεχθούμε και επιθέσεις. Υπάρχει ο χώρος ΜΜΕ, μπορούν να συμβούν διάφορα πράγματα, μας δίνει την άμυνα ο Νόμος. Εγώ θα συνιστούσα να υπάρχει μια ηρεμία και μια προσπάθεια να χαμηλώνουμε πάντοτε τους

Video: 

ArcadiaPortal.gr Καταγγελίες Γιαννακούρα και Νικολάκου εναντίον καναλάρχη για απειλές και ύβρεις


3 Σχόλια

Εσυ και το κομμα σου τα προκαλειτε..ο καναλαρχης γτ δεν μας λετε ποιος ειναι?

19:20 Η ασχετοσύνη σου σπάει κόκαλα και έχεις τα μούτρα να γράφεις και σχόλια, ενώ είσαι ντιπ για ντιπ μυρωδιάς. Καταντίπ όμως. Μέχρι και τα αδέσποτα ξέρουν ποιος είναι ο καναλάρχης. Φαντάσου λοιπόν ότι είσαι πιο άσχετος και από τα αδέσποτα. Ένας είναι ο καναλάρχης για τον οποίο γίνεται η συζήτηση. Δεν υπάρχει άλλος πανάσχετε. Την άλλη φορά λοιπόν που θα θελήσεις να γράψεις σχόλιο, φρόντισε να είσαι διαβασμένος, διαφορετικά καλύτερα να πας να ρουφήξεις κανα φρέντο

ΚΑΝΑΛΛΑΡΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΤΗ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ LIVE ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ . ΤV SUPER KAI BEST TV .

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.