Κατά 25-30% μείωσε τα έξοδα του ο Δήμος Τρίπολης

Κατά 25-30% μείωσε τα έξοδα του ο Δήμος Τρίπολης

Φεβρουάριος 16, 2012 - 11:46
3 σχόλια

O Δήμαρχος Τρίπολης , Ιωάννης  Σμυρνιώτης δηλώνει ότι το 2011, ο Δήμος Τρίπολης μείωσε τα έξοδα του, σε σύγκριση με το 2010, κατά 25-30% υπογραμμίζοντας ότι η διαφορά είναι σημαντική καθώς το 2010 ήταν ο Καποδιστριακός Δήμος ενώ το 2011 ο Δήμος είναι Καλλικρατικός με περισσότερες ευθύνες , έξοδα αλλά και αρμοδιότητες.

Οι δαπάνες του 2010 ήταν 38.500.000 €, ενώ πέρυσι μειώθηκαν στις 34.90.000 €. Ο Δήμαρχος τονίζει ότι αν αφαιρεθούν τα προνοιακά επιδόματα που πρόπερσι δεν ήταν στο Δήμο, αλλά και το λειτουργικό κόστος για υπαλλήλους που ήρθαν στο δήμο από άλλες υπηρεσίες, η μείωση των εξόδων φτάνει σχεδόν το 30%.
Θα γίνει αναλυτικός απολογισμός από τη διοίκηση του Δήμου, αλλά σε πρώτη φάση αναδεικνύονται στοιχεία που αποδεικνύουν τη συνετή και σωστή διαχείριση των οικονομικών του Δήμου από την παρούσα Δημοτική Αρχή , που σαν βασικό στόχο έχει να μην επιβαρύνεται ο πολίτης με αύξηση στα δημοτικά τέλη στην δεδομένη οικονομική κατάσταση. Άλλωστε όπως είναι γνωστό η Δημοτική Αρχή με σεβασμό στον πολίτη και στις ανάγκες του έχει προβεί και σε μείωση των Δημοτικών τελών.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


3 Σχόλια

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΣΚΑΣΑΜΕ!!!ΓΙΑ ΤΑ 25.000,00 ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ.

ΧΑΧΑΧΑΧΑ....Σιγα μη βγαλαμε και πλεονασμα απο την πωληση Τσουκαλοκαυτου. Οι λακουβες περυσι ηταν 10 και τωρα ειναι 100. Και στο ψυχιατριο εχουν μειωσει τις δαπανες, αλλα οι ασθενεις εχουν γινει παγοκολονες και δεν εχουν να φανε. Αληθεια τα κρεοπωλεια που εδωσαν αρνια για το Πασχα του δημου περυσι, πληρωθηκαν ή ακομα τα χρωστατε? Γραφικοι. Οπως ολοι οσοι το επαιζαν και το παιζουν πολιτικοι.

ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΟΤΑΝ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ Ή ΕΡΓΑ Ή ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΠΑΤΑΛΕΣ. ΟΤΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 30% ΚΑΤΩ ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΠΑΛΙ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΑ. ΚΑΛΑ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΚΡΙΝΙΑΖΟΥΜΕ?