Το καρέ των «άσων» του Αστέρα (pics)

Το καρέ των «άσων» του Αστέρα (pics)

Ιούλιος 10, 2018 - 17:09
1 σχόλια

Γιώργος Αθανασιάδης, Νίκος Παπαδόπουλος, Αντώνης Τσιφτσής και Βασίλης Τσιμόπουλος αποτελούν την τετράδα των τερματοφυλάκων που βρίσκονται στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του Αστέρα Τρίπολης στην Πολωνία.

Οι 4 Έλληνες κίπερ καθημερινά δουλεύουν πολύ σκληρά υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή τερματοφυλάκων Χρήστου Τσελιόπουλου έχοντας ως στόχο την βελτίωση τους μέσα από τις προπονήσεις.

Ο Γιώργος Αθανασιάδης και ο Νίκος Παπαδόπουλος αποτελούν τους δύο που θα διεκδικήσουν την μια θέση βασικού ενώ οι Αντώνης Τσιφτσής και Βασίλης Τσιμόπουλος πέραν από τις πολλές εμπειρίες που αποκτούν θα συμπληρώσουν το καρέ του κιτρινομπλέ άσου.

Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και αυτό ανεβάζει το κίνητρο σε όλους με την αρκαδική ομάδα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στο ρόστερ της δύο καταξιωμένους στην Super League κίπερ και δύο ακόμα ελπιδοφόρους και ταλαντούχους που θα έχουν μπροστά τους ένα λαμπρό μέλλον.

Η παράδοση λέει όλα αυτά τα χρόνια η αρκαδική ομάδα να διαθέτει στις τάξεις της αλλά και να αναδεικνύει μέσα από την δουλειά που γίνεται πολύ αξιόλογους κίπερ κάτι που σαφώς αποτελεί επιδίωξη και για την νέα σεζόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης με φωτογραφίες που ανέβασε στον λογαριασμό του στο instagram μας δείχνει στιγμές από την προπόνηση των 4 τερματοφυλάκων της ομάδας.

Γιώργος Αθανασιάδης

Νίκος Παπαδόπουλος

Αντώνης Τσιφτσής

Βασίλης Τσιμόπουλος

Χρήστος Τσελίοπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων)

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.