Καλογιαννίδης: Το Λεωνίδιο πήρε δίκαια το Κύπελλο (vid)

Καλογιαννίδης: Το Λεωνίδιο πήρε δίκαια το Κύπελλο (vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 20:33
0 σχόλια

Ο προπονητής της ΑΕΚ Τρίπολης Κώστας Καλογιαννίδης μιλώντας στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του 48ου τελικού τόνισε πως το Λεωνίδιο κατέκτησε δίκαια το τρόπαιο κάνοντας αναφορά στο άσχημο ξεκίνημα της ομάδας του όπου προήλθαν και τα δύο γκολ που έκριναν τον τελικό.

Αναλυτικά

"Η ομάδα μας βρέθηκε να χάνει 2-0 πάρα πολύ νωρίς. Στην πορεία τα πράγματα δεν κύλησαν έτσι όπως τα θέλαμε και θα πω ότι μας έσωσε το ημίχρονο και καταφέραμε να μπούμε στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ γιατί θα μπορούσε να είναι αρκετά διαφορετικό και η παράσταση να είχε λήξη νωρίτερα. Στα αποδυτήρια κουβεντιάσαμε και μπορέσαμε να ισορροπήσαμε κάπως την κατάσταση βγαίνοντας στο δεύτερο ημίχρονο λίγο καλύτεροι και πιο συγκεντρωμένοι βελτιώνοντας λάθη που κάναμε και στην διάταξη μας και στον τρόπο παιχνιδιού μας και σε αυτό ευθύνομαι εγώ. Έτσι στο δεύτερο ημίχρονο δημιουργήσαμε κάποιες καταστάσεις που ίσως αν τις μετουσιώναμε σε κάποιο τέρμα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Δεν καταφέραμε και έτσι πολύ δίκαια το Λεωνίδιο κατέκτησε τον πρώτο τίτλο της σεζόν. Συγχαρητήρια στο Λεωνίδιο και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αναφορικά με εμάς κρατάω την διάθεση του δεύτερου ημιχρόνου και προχωράμε"

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Καλογιαννίδης: Το Λεωνίδιο πήρε δίκαια το Κύπελλο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.