Κολιατσόπουλος: Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο (vid)

Κολιατσόπουλος: Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο (vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 21:00
0 σχόλια

Στο πολύ καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε η ομάδα του στάθηκε ο προπονητής του Λεωνιδίου Γιώργος Κολιατσόπουλος στην συνέντευξη τύπου αμέσως μετά το τέλος του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας.

Αναλυτικά

"Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες που βρέθηκαν στον τελικό και νομίζω άξια ήταν εδώ σε αυτό το παιχνίδι. Από την πλευρά μας κάναμε ένα καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο και βγήκαν όλα όσα είχαμε δουλέψει. Ευτυχίσαμε να προηγηθούμε νωρίς στο σκορ και αυτό μας βοήθησε να λυθούνε τα πόδια των ποδοσφαιριστών μου. Πολλά μπράβο σε αυτά τα παιδιά γιατί δεν είναι μόνο το σημερινό παιχνίδι καθώς αυτή είναι η έκτη συνεχόμενη νίκη που κάνουν και μάλιστα ήρθαμε στον τελικό μετά από ένα δύσκολο διπλό στην Μελιγού με πολύ κούραση και οι ποδοσφαιριστές μου σε αυτόν τον τελικό σήμερα έβγαλαν ότι είχαν και δεν είχαν απέναντι σε μια δουλεμένη ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές και ποιότητα που είναι και πρώτη στο πρωτάθλημα".

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Κολιατσόπουλος: Κάναμε καταπληκτικό πρώτο ημίχρονο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.