«Όταν το Κύπελλο σηκώνει το Λεωνίδιο παλαβώνει» (pics, vid)

«Όταν το Κύπελλο σηκώνει το Λεωνίδιο παλαβώνει» (pics, vid)

Μάρτιος 27, 2019 - 20:10
0 σχόλια

Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του 48ου τελικού του Κυπέλλου Αρκαδίας Χρήστου Βεργέτη βρήκε το Λεωνίδιο νικητή με 2-0 επί της ΑΕΚ Τρίπολης και να πανηγυρίζει την κατάκτηση του τροπαίου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ένα τεράστιο ξέσπασμα πανηγυρισμών στο χορτάρι του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με τους ανθρώπους του Λεωνιδίου να γίνονται ένα κουβάρι και να πανηγυρίζουν την κάθε στιγμή από την μεγάλη αυτή επιτυχία με τον δικό τους ξεχωριστό τρόπο.

Οι νικητές πέρασαν μέσα από τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ Τρίπολης που σχημάτισαν τον δρόμο προς την απονομή τους σε μια καταπληκτική σκηνή για το Αρκαδικό ποδόσφαιρο σε έναν άψογο τελικό με τους δύο αντιπάλους να στέλνουν μηνύματα αναγνώρισης και αξιών.

Δια χειρός Γρηγόρη Λάτση του αρχηγού της ομάδας το Λεωνίδιο σήκωσε το 10o Κύπελλο Αρκαδίας της ιστορίας του στον ουρανό του γηπέδου "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" με την κούπα στην συνέχεια να χάνεται στα χέρια των συμπαιχτών του που και αυτοί ήθελαν να γευτούν το νέκταρ της επιτυχίας.

Μάλιστα οι ποδοσφαιριστές του Λεωνιδίου πήγαν προς την κερκίδα των φιλάθλων από την Νότια Κυνουρία που ταξίδεψαν στην Τρίπολη για να δουν τον τελικό με τα γνωστά "όλε" να έχουν την τιμητική τους γνωρίζοντας παράλληλα την αποθέωση από τον κόσμο.

Ειδήσεις: 
Video: 

ArcadiaPortal.gr Τα «όλε» του Λεωνιδίου και η κούπα στο ουρανό


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.