Καίγεται η Ηλεία όπως το 2007

Καίγεται η Ηλεία όπως το 2007

Αύγουστος 15, 2017 - 17:56
134 σχόλια

Ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά - Χωρίς εναέρια μέσα η μάχη με τις φλόγες

Άνιση εξελίσσεται η μάχη με τις φλόγες στην περιοχή της Ανάληψης στην Ηλεία. Όπως μεταδίδει το ilialive.gr οι πυροσβέστες παλεύουν για να σταματήσουν την φωτιά που καίει ανεξέλεγκτη ξανά μετά από αναζωπύρωση, λόγων των ανέμων που πνέουν στην περιοχή. Το δημοσίευμα αναφέρει:

«Έκκληση για να έρθουν τα εναέρια μέσα στο χωριό Περιστέρι που πλέον απειλείται άμεσα από την πυρκαγιά που έχει φτάσει σε απόσταση 200 m από τον οικισμό. Δεν αντιμετωπίζεται το μέτωπο με ένα Σινούκ και ένα kamov που επιχειρούν από μεγάλο ύψος. Ισχυροί άνεμοι πνέουν στην περιοχή σπρώχνοντας τη φωτιά προς το χωριό. Χρειάζονται Canadair και Ericsson για να αντιμετωπιστεί με συνεχείς και γρήγορες βολές το μέτωπο της πυρκαγιάς...».

 

Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας: Δεν αρκούν τα μέσα

 

«Άμεσα πρέπει να σηκωθούν εναέρια μέσα, άμεσα» ήταν το δραματικό μήνυμα του περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας. 

«Πρέπει να εντείνουμε τις προσπάθειές μας ώστε να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο» συνέχισε ο Απόστολος Κατσιφάρας και τόνισε: «Δεν αρκούν τα πεζοπόρα τμήματα και δεν αρκούν τα μέσα τα χερσαία!». 

Ο περιφερειάρχης προειδοποίησε ότι «η φορά του ανέμου γίνεται δύσκολη, επικίνδυνη». Στο ερώτημα τι έχει πάει στραβά και η πυρκαγιά είναι ακόμη ανεξέλεγκτη ο Απόστολος Κατσιφάας απάντησε ότι «δεν είναι η ώρα να κάνουμε την εκτίμηση».


134 Σχόλια

Ο θεος να δωσει δύναμη στους κατοίκους της περιοχής που δυστυχώς ξυπνάνε μνήμες του 07.φενεται η ανικανότητα των Συριζαανελ που τα έχουν αφηςει ολα στον αυτόματο !Mάλλον πόνταραν οτι θα βρέχει τον Αύγουστο και θα γλιτώναμε τις πυρκαγιές

Εδω μπήκες για να βγάλεις χολή μωρή αθεικλα του Βούτση!! Ο θεος ο ενας που θελει και ξυπνάς κάθε πρωί να πας στην δουλεια σου !Που εισαι άθεος μεχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο !

Γνωρίζεις πολυ καλα ποιος ειναι ο θεος !!Τωρα οι μοντερνισμοι που πας να σερβίρεις δεν περνάνε !Οι ελληνες ειναι ορθόδοξοι το 90 τοις εκατο τα τελευταία 1900 χρονια !

Και 2000 χρόνια πριν πώς κατάφερναν να επιζήσουν χωρίς τον πραγματικό θεό; Κωλοφαρδία!

Τον ερχομό του ΜΕΣΙΑ το είχαν προφητεύσει οι Συβιλες !Τωρα ποιοι ελληνες ;Αυτοι που έδωσαν τα φώτα στον υπόλοιπο κοσμο χωρίς αντάλλαγμα !Αλλα τι λεω τωρα κοιτά να κρατάς την γράμμη του ΣΥΡΙΖΑ εσυ με εθνομηδενισμό και θολοκουλτούρα και μπόλικη αθεικλα και καλα εισαι μεσα στο παιχνίδι μένεις !!

Μη γράφεις Μεσίας με ένα σίγμα, με δύο το γράφουν για να μην το μπερδεύουν με το μεσίτης. Οι Συβίλες (άλλο λάθος, Σίβυλλες ονομάζονταν) έλεγαν πολλά, ήταν γυναίκες με μαντικές ικανότητες που άνοιγαν το στόμα τους και προφήτευαν δυσάρεστα συνήθως συμβάντα, άσε που ανήκουν στην παγανιστική εποχή. (σοβαρά τώρα: δεν βοηθάς τη συζήτηση για την ύπαρξη θεού, περισσότερο κακό κάνεις με τις θρησκοληψίες σου, κρίμα γιατί θα ήταν ενδιαφέρων ένας διάλογος με ευφυή επιχειρήματα πάνω σ' αυτό το θέμα).

Κάθε φορά που κόσμος πεθαίνει σε Νοσοκομεία από έλλειψη γιατρών και νοσηλευτών, πολλοί θυμούνται ότι το κράτος μισθοδοτεί περισσότερους ιερωμένους από όσους πυροσβέστες ή υγειονομικούς. Μόλις όμως κάποιος μιλήσει για χωρισμό κράτους -εκκλησίας «φωτιά και τσεκούρι θα πέσει στους προσκυνημένους» που θα το τολμήσουν να τα βάλουν με την «ορθοδοξία». Αλλά και όσοι έκαναν καριέρες και περιουσίες ως «προοδευτικοί» και «φιλελεύθεροι» όταν ανοίγει αυτή η συζήτηση το βουλώνουν και προχωρούν «τοίχο - τοίχο».

Η Νέα Τάξη (Ν.Τ.) σας έχει μπολιάσει, παιδιά! προς το χειρότερο, ξυπνάτε όσο είναι καιρός, όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι μαθηματικώς βέβαιο ότι θα αναγκαστεί να την ξαναπεράσει πάλι,σαν τους μεταξεταστέους μαθητές τον Σεπτέμβρη!

Όταν πηγαίναμε σχολείο, η πλέον υποκριτική στιγμή ήταν η προσευχή και η έπαρση σημαίας, την οποία άπαντες ήθελαν να αποφύγουν. Σε κάθε εθνική γιορτή όλοι προσπαθούσαν να γλιτώσουν τις παρελάσεις εκτός αν έχαναν μάθημα ενώ οι σημερινοί ανορθόγραφοι ακροδεξιοί ήταν πάντα οι χειρότεροι μαθητές της τάξης και την ώρα των θρησκευτικών έπαιζαν SOS στο τελευταίο θρανίο. Μόλις όμως κάποιος τολμήσει να «πειράξει» τις σημαίες, τις προσευχές, τις παρελάσεις και ο,τιδήποτε από αυτά που απέφευγαν, σηκώνουν το λάβαρο της επανάστασης και κάνουν κηρύγματα πατριδογνωσίας και «αριστείας».

Kάθε φορά που έχουμε μια μεγάλη φωτιά οι πολίτες αγανακτούν για την «ανυπαρξία του κράτους». Μόλις κάποιος απειλήσει με κατεδάφιση των αυθαιρέτων σε δασικές εκτάσεις ή αποτρέψει την οικοπεδοποίηση των καμένων, οι ίδιοι αντιδρούν γιατί είναι αυτοί που χτίζουν βίλες στα καμένα και συντηρούν το φαύλο κύκλο των πυρκαγιών στο Λεκανοπέδιο. Το χειμώνα που θα έχουμε πλημμύρες, στο δελτίο του ΣΚΑΙ θα βγει ο ιδιοκτήτης του αυθαιρέτου που βρίσκεται σε καμένη έκταση, πάνω στο μπαζωμένο ρέμα και θα βγάζει πύρινους λόγους για τον «απροετοίμαστο κρατικό μηχανισμό» που άφησε τους πολίτες στο «έλεος του Θεού».

@13:20 Όπως τα λες είναι, να μην ξεχνάμε λοιπόν ποιος επιτέθηκε στην πατρίδα μας την άνοιξη του 1941 σκοτώνοντας χιλιάδες συμπατριώτες μας και ποιο πολιτικό κόμμα είναι αυτό που ακόμα και σήμερα είναι υπέρ αυτού του δολοφόνου των Ελλήνων

Περί Νέας Τάξης. Όρος που προσφέρεται για κάθε είδους εκμετάλλευση. Στα χέρια καπάτσων με το μάρκετινγκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πλασάρει οποιοδήποτε προϊόν. Ακόμα και οι ιταλοί νεοφασίστες ονόμασαν το κόμμα τους Νέα Τάξη (Ordine Nuovo). Οι δικοί μας δεν μπορούν να το κάνουν γιατί ταυτίζουν τον όρο με θεωρίες συνωμοσίας (επίθεση των εβραιομασώνων εναντίον του "Έθνους" μας.

12:28 μονο και μονο που γραφεις για την μη ύπαρξη θεού δείχνει αυτομάτως οτι Αναγνωρίζεις οτι υπαρχει θεος !Εγω δεν εχω ασχοληθεί ποτε με τον βούδα η τον Κομφούκιο γιατι μου ειναι αδιάφοροι !Εσυ ομως που γραφεις και έψαχνες στο wiki να δεις πως γράφεται το σιβυλλες ,και Μεσσίας μονο και μονο για να την πεις του Τριπολίτη που για εσενα ειναι θρησκόληπτος ενώ εσυ δεν τρως κουτόχορτο σαν αγνωστικιστής μου θυμίζει κατι γραφικούς που ειναι για κλάματα !Κατσε αγόρι μου και διάβασε λιγο το βιογραφικό του Δεσπότη Μεσογαίας που ηταν στο mit προν βάλει το ράσο ,Κατι ξερει παραπάνω απο εσενα

12:28 πήγαινε μια βολτα στο αγιον όρος να γνωρίσεις τα Καλογερία που με σπουδές στο London school of economics,και πόλλους αλλους με μεταπτυχιακά απο τα καλυτερα ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια ,που τα άφησαν ολα και έβαλαν το ράσο να σου αποδείξουν για την ύπαρξη του θεού των αγγέλων ,της Παναγίας ,και των Αγίων !Μπορεις να ρωτήσεις και τον δεσπότη του Πειραιά Σεραφείμ να σου πει για την ύπαρξη του θεού!Ενα πράγμα να θυμάσαι (καλυτερα να πιστεύεις σε κατι που μπορει και να μην υπαρχει ,Παρά να μην πιστεύεις σε κάτι και να Υπαρχει )Αυτός που νομίζει οτι τα ξερει ολα στο τέλος την πατάει

13:16 το κράτος δεν πληρώνει του κληρικούς ,οι μητροπόλεις της επαρχίας έχουν έλλειψη κληρικών γαυτο ο παπας τρέχει να παει να κανει λειτουργία σε 3 και 4 χωρια !Οποτε αστικός μύθος αυτη η καραμέλα !Τωρα που ο κόσμος πεθαίνει στα νοσοκομεία απο έλλειψη γιατρών να μην εμπόδιζαν το έργο σε άλλο γιατρόυς το κατεστημένο των νοσοκομείων και ας μην έφευγαν απο την χώρα μας !Οπως ας μην είχαν τους νοσηλευτές με 700 το μηνα και να ψάχνονται ολοι για να πανε στα ιδιωτικά νοσοκομεία και στο εξωτερικό !

Σε λιγο καιρό που θα ισλαμοποιηθει η Ελλαδα και θα σας έχουν αργία την Παρασκευή και υποχρεωτικό ραμαζάνι γιατι αλλιώς 200 βουρδουλιές ,και στις γυναίκες σας μπούργκα !Ολοι εσείς οι προοδευτικοί που καταπιέζεστε απο την ορθόδοξη εκκλησία και τον αγιασμό στα σχολεία ,θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ τοτε θα ειναι ομως αργά !Εμεις το μονο που κάνουμε ειναι οτι θελουμε να αφήσουμε την ελλαδα που βρήκαμε και στα παιδιά μας !Ουτε φασιστες ειμαστε, ούτε χριστιανοταλιμπάν ειμαστε ,ούτε γουστάρουμε να φοράμε μόνιμα παραλλαγές οπως ο σανταμ!

Ατράνταχτα επιχειρήματα. Επειδή ο Μεσογαίας σπούδαζε στο ΜΙΤ σημαίνει ότι υπάρχει θεός. Θεός μπορεί να υπάρχει ή να μην υπάρχει, μου είναι αδιάφορο όπως είναι αδιάφοροι για κάποιους άλλους ο Βούδας κι ο Κομφούκιος, λογικά επιχειρήματα όμως περί της ύπαρξης ή μη του θεού δεν μου φέρατε. Δεν είναι επιχείρημα η πτώση του αεροπλάνου, είναι δυσφήμιση. Τι ψάχνω όμως, πυλώνας της θρησκείας είναι το πίστευε και μη ερεύνα.

Είσαι ψεύτης XT 660 και το ψέμα είναι αμαρτία για τη θρησκεία σου. Κληρικοί και εκκλησιαστικοί υπάλληλοι (τι να 'ναι αυτό;) πληρώνονται από το κράτος. Υπάγονται στο ενιαίο μισθολόγιο (αρχιεπίσκοπος και μητροπολίτες ανήκουν στα ειδικά μισθολόγια), δηλαδή τους πληρώνουμε όσοι δεν φοροδιαφεύγουμε. Όσον αφορά αυτά που λες για τα κατεστημένα των νοσοκομείων και τους νοσηλευτές, πρέπει να αποφασίσεις, πεθαίνουμε από έλλειψη γιατρών ή πάμε στα ιδιωτικά και στο εξωτερικό; Διαλιέέέχτε!!!

Για τον ψεύτη XT 660 http://ikivotos.gr/post/5297/oi-misthoi-twn-ierarxwn-kai-ta-problhmata-twn-ierewn

1) Το κράτος πληρώνει τους κληρικούς. 2) Μεταξύ χριστιανισμού και ισλαμισμού 1.000 φορές χριστιανισμός. 3) Το ορθόδοξο δόγμα είναι από τα λιγότερο εξελιγμένα χριστιανικά δόγματα, με την αρνητική έννοια. 4) Κάποιος που λέει ότι δεν γνωρίζει περί θεού και νοήματος ύπαρξης είναι τίμιος με τον εαυτό του. 5) Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών που πιστεύουν σε κάποιο θεό το κάνουν από φόβο ή από ανασφάλεια. Ανθρώπινο και κατανοητό.

21:17 νομίζω στο αρπακολα άρθρο που ανέβασες δεν θα διάβασες για τους Άμισθους κληρικούς ,οπως και οτι οι ενορίες χτίζονται με εράνους των πιστών και όχι οπως θα γίνει το τζαμί με λεφτα δικά μας !Τωρα που το κράτος πληρώνει τους μητροπολίτες και μονο σιγα τα αυγά σε σχεση με τους βολευτες που αρμέγουν το κράτος !Οπως ξανάγραψα ΠΛΕΟΝ στην μνημονιακή ελλαδα δεν πληρώνονται οι κληρικοί απο το κράτος !Τωρα για τις εκτάσεις που έχουν παραχωρήσει οι μητροπόλεις και οτι οι ποιο πολλές πλατείες της Αθήνας ειναι ιδιοκτησία της εκκλησίας μοκο ολοι !

Και οι ενορίες πληρώνουν την ΔΕΗ στην ώρα της ,σε σχεση με τα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες που έχουν χάσει το μέτρημα με το ΥΠΕΧΩΔΕ πρώτο και καλύτερο και το υπουργείο παιδείας

20:53 πίστευε και μη (άνω τέλεια)έρευνα ηταν!Την άνω τέλεια την αφαίρεσαν οι παπικοι για να χαλιναγωγεί τα πλήθη ο ΠΑΠΑΣ και το βατικανο !ΚΜια σχεση με την ορθόδοξη πίστη εχει το πιστεύω και μη έρευνα των δυτικών!Εμεις έχουμε το (Ερευνατε τας γραφας)και το (πάσα επιστήμη Σοφία θεού )

Όσο περισσότερες ανοησίες περί άνω τελείας κ.λπ. γράφουν τόσο περισσότερο ρεζίλι γίνονται. Δεν βρίσκεται κάποιος ευφυής πιστός να τους πει να πάψουν;

@XT 660 - Η μισθοδοσία των κληρικών καλύπτεται από το κράτος. Αυτά που γράφεις δεν τα ισχυρίζεται ούτε η εκκλησία.

Παύλο κοίταξε να δεις ποιο μακριά απο την μύτη σου και άσε την θολοκουλτούρα σου !Τοσα θαύματα γύρω σου καθημερινά και εσενα δεν σε αφήνει ο εγωισμός σου να τα δεις !

@ ΓΟΡΤΥΝΙΟΣ - Έχεις κάποια διαφωνία στο ότι η μισθοδοσία των κληρικών καλύπτεται από το κράτος; Κάνω λάθος; Όσο για τα "θαύματα" ο καθένας πιστεύει σε ότι θέλει. Κάποιοι προτιμούν τα "κάστανα", κάποιοι άλλοι τις επιστήμες.

Πιος είσαι εσύ ρε γορτύνιε που θα πεις στον Παύλο να κοιτάζει ποιο μακριά απ' τη μύτη του;

Κάθε τόσο επανέρχεται η σύγκρουση ανάμεσα στους θρησκόληπτους και τους άλλους (άλλοι είναι όσοι θα μπορούσαν και να μην είναι άθεοι αλλά θεωρούν το θέμα αυστηρά προσωπικό ή βλέπουν τη θρησκεία σαν επιβολή κανόνων κοινωνικής συμπεριφοράς που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με το υπερβατικό). Βλέπουμε λοιπόν προσπάθειες αιτιολόγησης της ύπαρξης θεού με προσφυγή στην επιστήμη ή με επίκληση σε θαύματα (ή στην άνω τελεία που "αφαίρεσαν οι παπικοί", το άκρον άωτον). Η Ισλανδία είναι η πρώτη χώρα στον κόσμο στην οποία δε γεννιούνται πια σχεδόν καθόλου παιδιά με σύνδρομο Down. Κάνουν σωστά;

(21:29 )εκκατομυρία πολίτες του πλανητη ειμαστε ορθόδοξοι χριστιανοί απο κορυφαίους επιστήμονες μεχρι ηθοποιοί τραγουδιστές έχουν την ορθόδοξη πίστη ,μεχρι και ο τομ χανς στο Χόλυγουντ βαπτίστηκε ορθόδοξος και κουβαλαγε τον επιτάφιο στην ενορία του στο λος αντζελες !Εγω να κάνω μια ερώτηση ,Ειμαστε ολα αυτα τα εκκατομυρία πολιτών ηλίθιοι και τρώμε κουτόχορτο ;και εσείς οι άθεοι ,άθρησκοι,αγνωστικιστές ,σωστοί ;

18:55 για την γελοιότητα πήρε θέση η επίσημη εκκλησία και μίλησε ανοιχτά ο μητροπολίτης Ναυπλίου !Και να εισαι σίγουρος οτι αν ζούσε ο Αγιος Παΐσιος θα τους έπαιρνε με τις πέτρες αυτούς που έβαλαν το κάστανο για προσκύνημα !Οσο για το κράτος που πληρώνει τους κληρικούς ας σταματήσει πρώτα να δίνει τα λεφτα μας στις διάφορες Μκο ,και στους εργολάβους που παραχώρησαν τους αυτοκινητοδρόμους ,και μετα να σταματήσει την μισθοδοσία κληρικών !

Ο εκκλησία παραδέχεται την επιστήμη !οι ιερείς σου λενε πήγαινε σε εναν γιατρό η σε εναν ψυχολόγο για να γίνεις καλα !Καποιοι Γιατροί δεν λενε ομως πήγαινε σε εναν παπα για να γίνεις καλα !Αρκετοι γιατροί πιστεύουν στον θεο και τους βλέπεις συχνά αν πας στο αγιον όρος για προσκύνημα !Διαβαστε ενημερωθητε τι ειναι η ορθόδοξη πίστη, γιατι δυστυχώς ολοι ειμαστε ακατηχητοι και σταματήστε να βγάζετε χολή και οι θρησκόληπτοι ,και οι αλλοι!Οι θρησκόληπτοι οφείλουν να γίνουν θρησκευόμενοι ,και οι αλλοι να βρουν την αλήθεια !Μεσα σου έστιν η βασιλεια του θεού !

Μοιάζεις με το τυφλό που λεει (δεν υπαρχει φως στον κοσμο )Ομως φως υπαρχει !Μιλας σαν τον παλιανθρωπο που λεει δεν υπαρχει καλοσύνη στον κοσμο ,ενώ έπρεπε να πει εγω δεν εχω καλοσύνη !οποτε μην λες δεν υπαρχει θεος ,θα λες εγω δεν εχω Θεο!

Εκτός από αυτό που υπάρχει και δεν το βλέπεις, συμβαίνει να βλέπεις κι αυτό που δεν υπάρχει. Άσε λοιπόν τις εξυπνάδες Παναγιώτη.

Τυφλός και παλιάνθρωπος λοιπόν ο άθεος (που, επαναλαμβάνω, μπορεί και να μην είναι άθεος αλλά να θεωρεί το ζήτημα αυστηρά προσωπικό, εσύ όμως ζητάς δημόσια ομολογία πίστης στον δικό σου θεό). Η στάση σου, όπως και πολλών άλλων σ'αυτό το δημοσίευμα, επαναλαμβάνω, είναι δυσφήμιση της ιδέας του θεού.

Τυφλός και παλιάνθρωπος λοιπόν ο άθεος (που, επαναλαμβάνω, μπορεί και να μην είναι άθεος αλλά να θεωρεί το ζήτημα αυστηρά προσωπικό, εσύ όμως ζητάς δημόσια ομολογία πίστης στον δικό σου θεό). Η στάση σου, όπως και πολλών άλλων σ'αυτό το δημοσίευμα, επαναλαμβάνω, είναι δυσφήμιση της ιδέας του θεού. Κοίτα τι μου 'τυχε να διαβάσω πριν λίγο: "Η πίστη δεν χρειάζεται επιχειρήματα" Από πού είναι; ο ευρών αμειφθήσεται.

Αγαπητέ μου Εν Χριστω αδερφε ανώνυμε ,Γιατι γραφεις με τροπο σαν να σε χτυπάει το ρεύμα ;Καμια εξυπνάδα δεν γράφω ,λόγια του Αγίου ΝΙΚΟΛΑΟΥ Βελιμιροβιτς δημοσίευσα !

@ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ - "Περί μεν θεών ουκ έχω ειδέναι, ούθ’ ως εισίν ουθ’ ως ουκ εισίν" Πρωταγόρας.

"Έχει ο Θεός τη βούληση να εμποδίσει το Κακό αλλά δεν μπορεί; Άρα δεν είναι Παντοδύναμος. Μπορεί αλλά δεν θέλει; Τότε δεν είναι Πανάγαθος. Έχει τόσο τη βούληση, όσο και τη δύναμη να το εμποδίσει; Τότε από πού προέρχεται το Κακό; Δεν έχει ούτε τη βούληση ούτε τη δύναμη; Τότε γιατί τον λέμε Θεό;" Επίκουρος.

Για μενα υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις οτι κατι συμβαίνει πίσω απο ολα αυτα,μοιάζει σαν κάποιος να εχει ρυθμίσει λεπτομερώς τους αριθμούς της φύσης ,προκειμένου να συνθεσεί το σύμπαν ,η εντύπωση (ύπαρξης σχεδιασμού )ειναι συντριπτική !(Paul Davis βρετανός αστροφυσικός )

Ο ΘΕΟΣ δεν ανακαλύπτεται αλλα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ ως ελεύθερο πρόσωπο !Η διαφορά θεού και ανθρώπου ειναι οτι ο Θεος δεν εχει ούτε αρχή ούτε τέλος ,και ο άνθρωπος με την ψυχή εχει αρχή αλλα δεν εχει τέλος !Ακομα και ο νόμος του λαβουαζιε για την αφθαρσία της ύλης ,φανερώνει την ύπαρξη της ψυχής !

όλοι αυτοί οι εξυπνάκηδες-ψευτοπροοδευτικοί που "αρωσταίνουν" με κάθε τι το ορθόδοξο, που έχουν αλλεργία με την Εκκλησία,το Χριστό , δεν ζορίζονται καθόλου με την μουσουλμανική βία που σφαγιάζει την Ευρώπη. Δεν έχουν κανένα δηλητηριώδες σχόλιο για τις μπούρκες, την ίδρυση τεμένους, τα σιιτικά μαστιγώματα στο κέντρο του Πειραιά. Η λύσσα τους είναι σταθερά προσανατολισμένη στην ορθοδοξία. Μόνο εκεί βλέπουν οπισθοδρόμιση και φανατισμό. Τα συμπεράσματα δικά σας............

Ολοι αυτοί που δεν δέχονται οτι ειναι άθεοι αλλα δηλώνουν άθρησκοι και αγνωστικιστές γιατι φοβούνται μήπως τελικά υπάρχει μια ανώτερα δύναμη ,που αλλα διαβαζουν και αλλα καταλαβαίνουν όπως το σχόλιο του Παναγιώτη ποιο πάνω ,Θα τους λυθούν όλες οι απορίες για την ύπαρξη του Χριστού μολις κλείσουν τα ματάκια τους και η ψυχή βγει απο το σώμα ,τότε θα δουν τα τελωνεία και θα εχουν όλη την μεταθανάτια πορεία που γράφουν οι άγιοι της πίστεως μας !

Το 40 τοις εκατό των αμερικανών βιολόγων και αστροφυσικών πιστεύουν στο θεό !Αυτα για αυτούς που πιστεύουν οτι επιστήμη και θρησκεία δεν συμβαδίζουν και ειναι μαύρο -άσπρο !

Γορτύνιεεε....αυτα τα γραφουν οι άγιοι για τους κακους χριστιανούς....μην τα μπερδεύεις....αν ο άλλος δεν πιστεύει απλα δεν του λένε τίποτα οι φοβέρες για κάτι που κανεις δεν μας έχει αποδείξει οτι υπάρχει...κρατήστε τους φόβους σας για τη πάρτη σας.....όσοι θελουν συνέχεια μετα το θανατο υπάρχουν θρησκειες να πιστέψουν....όσοι πάλι έχουν συμβιβαστεί μέσα τους, πως οταν κλεινεις τα ματια, εκει τελειώνουν όλα...το ξέρουν και είναι μια χαρα!!! Έτσι κάνει όλη η φυση γύρω μας....καποια μυγακια το κάνουν μεσα σε 24 ώρες....γεννιούνται-αναπαράγονται-πεθαίνουν....τόσο απλά!

Οι παρωπίδες και ο εγωισμός σου δεν σε αφήνουν να δεις την αλήθεια !Και μην συνεχίζεις να γραφεις ύβρεις για τους ΑΓΙΟΥΣ της ορθοδοξίας ,τωρα αν εχεις αυγά πήγαινε να μιλήσεις στους μουσουλμάνους που γέμισε η χώρα ,η στους βουδιστές που έχουν δικό τους μοναστήρι στην ορεινή Κόρινθος ,για την μη ύπαρξη του θεού που νομίζεις !Σταματα να βγάζεις χολή ,δεν προκυτε να ξαναγράψω εδω μεσα γιατι εισαι ποιο γραφικός και απο την Σαντορίνη !Μονο πρόσεξε μην προσγειωθείς απότομα οπως προσγειώθηκε ο άθεος μικροβιολογος απο την Πάτρα !

Σελίδες

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.