Και τι δεν βρήκαν σε φρεάτιο αποχέτευσης στην Τρίπολη!

Και τι δεν βρήκαν σε φρεάτιο αποχέτευσης στην Τρίπολη!

Αύγουστος 18, 2016 - 18:06
11 σχόλια

Είναι αυτονόητο αλλά τελικώς όχι και τόσο: επειδή η τουαλέτα «τραβάει», δεν σημαίνει ότι μπορούμε να πετάμε μέσα οτιδήποτε άχρηστο έχουμε και δεν έχουμε. Διότι αργά ή γρήγορα το σύστημα θα φρακάρει.

Σε πολυκατοικία στην Τρίπολη αναρτήθηκε η ανακοίνωση που βλέπετε, στην οποία, όπως μπορείτε να διαβάσετε, ο αγανακτισμένος συγκάτοικος περιγράφει με γλαφυρότητα τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο φρεάτιο του υπονόμου, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει αποθήκη ιδιοκτήτη.

Είδη γυναικείας υγιεινής, πάνες μωρών, μωρομάντηλα, προφυλακτικά, ακόμα και στρινγκ εσώρουχα βρέθηκαν στο φρεάτιο όταν κλήθηκε ο τεχνικός να το αποφράξει.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, αντλήθηκαν είκοσι σακούλες βαρέων απορριμμάτων από υλικά που θα έπρεπε να έχουν πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων και όχι στη λεκάνη...

 

 

 

Ειδήσεις: 

11 Σχόλια

05:25 χαχαχα, ναι, καλά το λες, ταλαίπωρα τζιχαντιστόπουλα που τώρα που τους πήραν φαλλάγγι και χάνουν το παιχνίδι φεύγουν άρον άρον από τη Συρία! Τα προηγούμενα χρόνια γιατί δεν έφευγαν τόσοι πολλοί βρε παιδιά? Δεν είχε πόλεμο????

ελληνες μενουν στην πολυκατοικια απο οτι φαινεται ολίγον τι βρωμιάρηδες. τετοιες εικονες ουτε σε hot spot.τωρα για τα ακροδεξια σας κολληματα γραψτε οτι μακακια θελετε στα σχολια

Ο μακάκας ο...αλληλέγγυος το ξεκίνησε......που είναι φυσικά ρατσιστής με τους Έλληνες! Ε, θα έχει και τη συνέχεια που σας αρμόζει!

19:35 Εμείς τουλάχιστον στην Ελλάδα την ελονοσία είχαμε να τη δούμε 60 χρόνια, και τώρα όλο και αυξάνονται τα κρούσματα. Όταν θα την πάθεις κι εσύ με το καλό έλα σφύρα μας "καθαρούλη" αντιφα.

Τι θες να πεις ανώνυμε 19/08/2016 - 14:10; Έχεις στατιστικά στοιχεία για την ελονοσία ή το συζητούσατε τη νύχτα στο μπαρ με τις στριπτιζούδες; Ντόπιες ήταν ή λαθροαλλοδαπές;

15:21 καλά.....σοβαρολογείς;;;;;; πήγαινε ξεστραβώσου να τα δεις!!!! Αλλά, είπαμε, ακόμα καλύτερα να την πάθεις για να βεβαιωθείς, οι άπιστοι θωμάδες μόνο έτσι πείθονται.....

Πρώτον άλλο είναι το θέμα ...Για το τι βρήκαν.δεύτερον δε γνωριζουμε αν μένουν Έλληνες οντως στην πολυκατοικία Γιατί δε θα ήθελαν να έχουν προβλημα κ να έχουν να φωνάξουν τεχνικό μετα να τους αποφραξει.τρίτον δεν είναι πρόσφυγες κ μετανάστες,για αρχή είναι λιποτακτες κ μετα λαθρομετανάστες! ΛΑΘΡΟ....

Με επίσημα στοιχεία μόνο το ένα τρίτο είναι πράγματι από εμπόλεμη ζώνη στη Συρία (κι αυτοί όπως εύκολα μπορούμε να καταλάβουμε....αμφιβόλου προελεύσεως.....δηλαδή έχουμε βάλει επικίνδυνους ακραίους μέσα στο σπίτι μας και τους ταϊζουμε σα ζώα που είμαστε!). Οι υπόλοιποι καρα-λαθρομετανάστες!! Είδαν φως και μπήκαν σαν "κύριοι"! Το θέμα έχει ξεφύγει τελείως!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.