Ήττα στην Ζάκυνθο για τον Παναρκαδικό

Ήττα στην Ζάκυνθο για τον Παναρκαδικό

Νοέμβριος 11, 2018 - 16:48
2 σχόλια

Την ήττα με σκορ 3-1 γνώρισε ο Παναρκαδικός στην Ζάκυνθο από τον Α.Ο. Κατασταρίου για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος του 8ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Οι πράσινοι πλήρωσαν σε μεγάλο βαθμό το νωχελικό τους ξεκίνημα με την ομάδα της Ζακύνθου να το εκμεταλεύεται παίρνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων με τα γκολ των Ταρίμπτε στο 25' και του Βιέντ στο 34'.

Το τριφύλλι στην συνέχεια κατάφερε να μειώσει στο σκορ πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια με ένα εξαιρετικό γκολ του Βραζιλιάνου Αρτούρ Καρβάλιο  ο οποίος στην πρώτη του συμμετοχή συστήνεται με γκολ με το 2-1 να είναι το σκορ του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναρκαδικός μπήκε καλύτερα και με περισσότερη αποφασιστικότητα στο γήπεδο θέλοντας να μεταφέρει την πίεση προς τα καρέ του Κατασταρίου με τους γηπεδούχους να προσπαθούν να φύγουν στις κόντρα αντεπιθέσεις.

Στο 56' μια γρήγορη αντεπίθεση από πλευράς Κατασταρίου ο Ταρίμπτε έχασε μοναδικό τετ α τετ στέλνοντας το πρώτο απειλητικό μήνυμα στον Παναρκαδικό για να φθάσουμε στο 75ο λεπτό όπου οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύθηκαν λάθος συνεννόηση στην άμυνα των πράσινων και με τον Βιέντ να κάνουν το τελικό 3-1.  

A.O.Κατασταρίου: Δρακόπουλος, Τηλιόπουλος, Ταριμπτέ, Καρβούνης, Βιέντ, Σωτηρόπουλος, Κουρέλας, Πέττας, Μαζίνι, Κάρδαρης, Παναγόπουλος

Παναρκαδικός: Λίβας, Καναβέτας, Μπινιώρης, Σεντεμέντες, Σπίντζος, Κασάπης (Ν. Λυμπερόπουλος), Στρέμπας (Μουλιάτος), Τσιώλης, Βίγκνιεβιτς, Καρβάλιο (Γεωργόπουλος), Σβίγγος

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.