Ήττα Πανθυρεατικού στο φινάλε – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Ήττα Πανθυρεατικού στο φινάλε – Αποτελέσματα και βαθμολογία

Μάιος 31, 2015 - 19:09
0 σχόλια

Την ήττα στο τελευταίο λεπτό του αγώνα κόντρα στην Κυπαρισσία γνώρισε ο Πανθυρεατικός στο Άστρος και έτσι ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για τους αγώνες μπαράζ του 13ου ομίλου ΕΠΣ.

Η Κυπαρισσία ήταν αυτή που προηγήθηκε στο 23ο λεπτό με τον Παπαγεωργίου  με τους «κιτρινόμαυρους» του Άστρους να ισοφαρίζουν στο 88’ με τον Μπάρλα. Τελικά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πάρουν το «χρυσο» τρίποντο στην εκπνοή της αναμέτρησης με το γκολ του Θεοδωρακόπουλου στο 95’ σε ένα ματς με δραματικό φινάλε.

Στο άλλο παιχνίδι η Α.Ε. Σπάρτη επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου και έτσι Σπάρτη και Κυπαρισσία θα αγωνιστούν σε αγώνα ανόδου σε ουδέτερο γήπεδο που ακόμα δεν έχει οριστεί από την ΕΠΟ με τον νικητή να είναι αυτός που θα πάρει την άνοδο στην Γ’ Εθνική.

Πιθανή ημερομηνία του αγώνα μεταξύ της Α.Ε. Σπάρτης και της Κυπαρισσίας είναι η Κυριακή 7 Ιουνίου ενώ αναμένεται τις επόμενες ημέρες να ανακοινωθεί και το γήπεδο όπου και θα διεξαχθεί η αναμέτρηση.

Αποτελέσματα

Πανθυρεατικός – Κυπαρισσία 1-2

Α.Ε. Σπάρτη – ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 2-0

Βαθμολογία

1. Κυπαρισσία 15

2. Α.Ε. Σπάρτη 15

3. ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου 4

4. Πανθυρεατικός 1

* Αφαιρέθηκαν οι 3 βαθμοί της νίκης του Πανθυρεατικού κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.