Ημερομηνία για εκλογές τον Οκτώβριο ψάχνει η κυβέρνηση

Ημερομηνία για εκλογές τον Οκτώβριο ψάχνει η κυβέρνηση

Ιανουάριος 01, 2019 - 18:02
8 σχόλια

Τις ευχές του για υγεία και όλα τα καλά για τη νέα χρόνια έδωσε ο πρωθυπουργός στους δημοσιογράφους μετά το πέρας της εορταστικής εκδήλωσης στο Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρωθυπουργός ρωτήθηκε για το χρόνο διεξαγωγής των εθνικών εκλογών και επανέλαβε ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν στο τέλος της τετραετίας, τον Οκτώβριο του 2019. «Ψάχνουμε ημερομηνία τον Οκτώβρη για εκλογές», είπε.

Ειδήσεις: 

8 Σχόλια

Προς # 20:24. Ότι θα τις πάρει, ο Τσίπρας. θα τις παρει...... Αυτά που παίρνει... ο Κούλης τον κάνουν να μαρσαρει σε λάθος χρόνους..... Μαζέψτε τον. Αλλάξτε του τη συνταγή. Τι του δίνετε επί τέλους!

Θα τις παρει ο Τσίπρας, με τα 2 ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ψηφους ελληνοποιημενων αλλοδαπών και ΛΟΑΤΚΙ οργανώσεων ,και την δική μας αποχη οπως τον Σεπτέμβρη του 15.

Έχω μήνες να δω σχόλιο του ψυχωτικού του πληκτρολογίου που το παίζει παρατηρητής. Τι έπαθε, δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του;

Τον Τσιπρα τον βοηθά ο Μητσοτάκης, αλλά απ ότι φαίνεται τον βοηθά και ο Αδωνης. Το σκάνδαλο Novartis ήρθε την κατάλληλη στιγμή για τον Τσιπρα..

Τρέχω τωρα με την υποψηφιότητα Νικα και δεν προλαβαίνω, εχθες ημουν Ξηροκαρυταινα Γορτυνιας,προχθες Πουλιθρα Λεωνιδιου,Χριστούγεννα εκανα στον Ισαρη Μεγαλοπολης ,των Θεοφανείων θα ειμαι στην Αθήνα για να βρω Αρκάδες ψηφοφορους.Θα τα πούμε από του Αγίου Αντωνίου και έπειτα, χρονια πολλα σε όλους

Γιατρέ χαιρετίσματα στον πνευμονολόγο που επέτρεπε το κάπνισμα!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.