Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία στη Βλαχέρνα (pics)

Πρωτοχρονιάτικη Θεία Λειτουργία στη Βλαχέρνα (pics)

Ιανουάριος 01, 2019 - 19:29
0 σχόλια

Ανήμερα του Αγίου Βασιλείου σήμερα πρώτη του έτους 2019, στον Ιερό Ναό του Αγίου Αθανασίου Βλαχέρνας, τελέστηκε πανηγυρική Θεία λειτουργία του Αγίου Βασιλείου προς τιμήν του, αλλά και για την ευλογία του νέου έτους. Μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας τελέστηκε και η ακολουθία της Μεγάλης Δοξολογίας. Κατόπιν ο εφημέριος έκοψε την βασιλόπιτα της εκκλησίας και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά  με υγεία. Όλοι μαζί έψαλαν τα κάλαντα. Παρέστησαν αρκετοί Βλαχερναίοι εορτάζοντες και μη και ανάμεσά τους ο Πρόεδρος της Τ. Κ. Βλαχέρνας κ. Δημήτρης Κολλίντζας, ο αντιδήμαρχος του δήμου Τρίπολης κ. Παναγιώτης Παπαχρόνης, καθώς και εκπρόσωποι των συλλόγων του χωριού.

Ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας στο μήνυμά του, ευχήθηκε Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία για όλους. Κατά την έξοδο των πιστών από την εκκλησία, υπήρχαν κεράσματα (προσφορά της οικογένειας Ντίνας Β. Κουτσούγερα) και ευχές μεταξύ όλων. Επίσης για μια ακόμη χρονιά, μοιράστηκαν σε όλους τους συμπατριώτες, οι πατροπαράδοτοι «ΚΑΖΑΜΙΕΣ 2019» (προσφορά του φοροτεχνικού γραφείου Αργύρη και Νίκου Καβουρίνου).

Χρόνια Πολλά στους εορτάζοντες, Καλή Χρονιά και του χρόνου!!

Πηγή:vlaxerna.gr

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.