Ημερίδα για τους πρόσφυγες από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ και την ΠΕΔ στην Τρίπολη

Ημερίδα για τους πρόσφυγες από την ύπατη αρμοστεία του ΟΗΕ και την ΠΕΔ στην Τρίπολη

Ιούνιος 13, 2017 - 09:26
4 σχόλια

Στις 15 Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα 11:00 π.μ., στην Τρίπολη, στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης (Δ/νση: Εθνικής Αντιστάσεως και Παπαρρηγοπούλου), η Ύπατη  Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες και η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής  διοργανώνουν  ημερίδα με θέμα « Πρόγραμμα στέγασης αιτούντων άσυλο σε διαμερίσματα»


4 Σχόλια

Οι σεισμόπληκτοι σε σκηνές και οι πρόσφυγες σε κλιματιζόμενα κοντέινερ, ακούω, αληθεύει; αν αληθεύει αναρωτιέμαι σε τι κράτος ζούμε, ή από που κατευθύνονται οι ανά πάσα στιγμή κυβερνώντες στην Ελλάδα μας.

κ.κ. δήμαρχοι της ΠΕΔΠ κοιτάξτε να μαζεύετε τα σκουπίδια από τους δρόμους μην μας πιάσει καμιά πανούκλα γιατί οι πεμπτοφαλαγγίτες κυκλοφορούν ευρύτατα ότι θα ζήσουμε πάλι στιγμές σκουπιδιών στις πόλεις μας, γιατί άραγε; μην διώχνετε τις ευθύνες από πάνω σας με ενέργειες αντιπερισπασμού, ξέρετε εσείς.-

@09:42 μην ξεχνάς ότι τα λεφτά για τους πρόσφυγες τα δίνει η ΕΕ, ενώ για τους σεισμόπληκτους τα βάζει η Ελλάδα.

Τι προσπαθείτε να μας πείτε ρε άχρηστοι, ότι πολύ σύντομα θα φέρετε λαθρομετανάστες στην πόλη ; Πάνω από το πτώμα μας! Να τους στείλουν στις χώρες τους. Δεν θα δεχτούμε άλλη υποβάθμιση της πόλης που ζούμε, μας φτάνουν τα αδέσποτα και οι μυρωδιές από τα σκουπίδια που μας έχουν περικυκλώσει.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.